Oldal kiválasztása

Napi motiváció elhivatott önfejlesztőknek! Regisztrálj és nézd meg mi vár Rád a Boldogság Projektben (már több mint 30.000 ember kipróbálta):

5 hírességek által használt meditáció, ami a te életed is megváltoztatja

A legtöbb ember azért nem próbálja ki a meditálást, mert fél, hogy rosszul csinálja. Pedig ez olyan, mint kávét készíteni vagy húst sütni – rengeteg féle módon lehet “jól” csinálni, és talán nincs is olyan, hogy jól, hiszen minden meditáció ugyanolyan hasznos. A lényeg, hogy bekerülj abban a békés és kiegyensúlyozott állapotba, amiről a meditáció szól.

Rengeteg alkalmazás, YouTube videó és könyv áll már a rendelkezésedre, hogy megtaláld a te életstílusodnak legmegfelelőbb meditációt. Ha pedig inspirációra van szükséged, akkor olvass tovább és nézd meg, hogyan meditálnak kedvenc hírességeink!

Arianna Huffington

Arianna Huffington online média mogul, a Huffington Post alapítója. A meditáció oszlopos eleme a reggeli rutinjának, minden reggel beiktat 20-30 perc meditációt, mielőtt felpattanna a szobabiciklijére. Huffington tanácsa, hogy mindig kezd kicsiben, és onnan haladj szépen előre. Már napi 5 perc meditáció is csodát tehet egy napodban, utána pedig emelheted 10-15-20 percre. De ne feledd, már pár perc is sokat számít!

forrás: Pinterest

Jeff Weiner

Jeff Weiner a LinkedIn alapítója, és bár sok időnek kellett eltelnie, hogy rátaláljon a meditációra, azóta állítása szerint megváltoztatta az életét. Weiner azoktól a barátaitól kért segítséget, akik már régóta meditálnak, hogyan kezdjen neki a dolognak. Szerinte a lényeg megtalálni, hogy Számodra mi a legjobb, mi működik a legjobban. Ő például nem meditál minden egyes nap és tökéletesen bevált neki.

Oprah Winfrey

A híres The Oprah Winfrey Show házigazdája az önfejlesztés nagyasszonya, éppen ezért a meditációjában is több féle módszert vegyít. Reggel a madarak hangjára ébred, és mielőtt kikelne az ágyból, csak figyeli ezt a hangot és hálát ad érte. Oprah szerint a legfontosabb, hogy maximálisan megéld ezeket a meditációval töltött pillanatokat. A meditáció nem szabályok követéséről szól, hanem a befelé fordulásról és az önmagadra figyelésről.

forrás: ksat.com

Katy Perry

Még egy elfoglalt popsztárnak is van ideje meditálni, neked mi a kifogásod? 🙂 Katy Perry 5 éve sajátította el a transzcendentális meditáció technikáját és alkalmazza azóta is, még a csapatának is ajánlotta, hogy tanulják meg a módszert. Perry szerint ez a technika forradalmi, sokkal fókuszáltabban és hatékonyabban csinálja végig a napjait, mióta használja.

Boldogság Projekt

Kobe Bryant

Kobe Bryant már sajnos nincs közöttünk, de a sztársportoló mindig odafigyelt arra, hogy a teste mellett az elméjét is karban tartsa. Minden reggel 15 percet szánt arra, hogy befelé forduljon, megfigyelje a gondolatait és meditáljon.

A fentiek során tehát 5 különböző híresség 5 különböző módszerét ismerhettük meg, a meditáció előnyei azonban mindegyiknél utánozhatatlanok. Próbáld ki te is!

Még több olvasnivaló:

Pin It on Pinterest