Oldal kiválasztása

Napi motiváció elhivatott önfejlesztőknek! Regisztrálj és nézd meg mi vár Rád a Boldogság Projektben (már több mint 30.000 ember kipróbálta):

A gondolatoknak tényleg teremtő erejük van?

Engedd meg magadnak, hogy eldöntsd, milyen életet akarsz élni belső vágyaid szerint. Képzeld el a vágyaidat, és hagyd, hogy ezek a képek a tudatodban szabadon áramoljanak – mindenféle ítélkezés és korlátok nélkül.

Sokan állandóan csak a lehetséges kudarcot képzelik el, persze az aprólékos részletességig, de a sikerre és a boldogságra nem igazán térnek ki. Így persze éppen azt nem engedik be, azt nem engedélyezik az életükban, amit valójában akarnak belső vágyaik szerint. Engedd meg a természetnek, hogy tegye a dolgát. Engedd be azokat az érzéseket, melyek amúgy is benned vannak már nagyon régóta. Az életedben az valósul meg, amire gondolsz. Belső világod kivetülése az, ami történik körülötted.

Hogyan várhatnál sikert, csodát az életedben, ha magadban folyton negatív dolgokra gondolsz?

Meg kell változtatnod a gondolataidat, a belső monológodat annak érdekében, hogy mostantól ne légy önmagad korlátja, hanem inkább önmagad legnagyobb segítőjévé válj. Hogyan teheted ezt meg?

Engedd be, és engedd meg magadnak, hogy elfogadd mindazt, ami már most is a tiéd.

Légy hálás azért, amid van, és ami körülvesz. A hála erejét szemközt röhögtem, mikor először hallottam. De miután elkezdtem éveken át tudatosan gyakorolni, megváltozott minden az életemben. Amit először viccnek tartottam, komoly erővel bír. Gondolj arra, hogy míg Te éppen önmagad fejlődésén dolgozol, máshol a világon éppen azt a luxust sem engedhetik meg maguknak, hogy könyveket vásároljanak.

Bár a hála a jelenről szól, ez is, mint sok minden más, a múltunkon keresztül érhető el.

Nem fogsz tudni valóban a szívedből hálás lenni még a nagy dolgok miatt sem, ha közben a múltat okolod mindenért. Fogadd el a múltat, és ne tagadj meg semmit, akármi is történt. Ami történt, megtörtént. Ha megtagadod a múltad, azzal csak küzdesz a tények ellen. A múlttal való küzdelem olyan, mintha állandó fenyegetésben élnénk, és folyamatosan háborút vívnánk a nap 24 órájában. Nem lelünk addig békére, amíg elfutunk a fájdalom elől, miközben azt hisszük, hogy épp a boldogságot hajszoljuk. A boldogságot a hálán keresztül tapasztalhatjuk meg, nem a menekülésben, és a folytonos keresésben.

„Ne menj el, és meg fogsz érkezni. Ne keress, és látni fogsz. Ne menekülj, és meg fognak találni.” Lao-Ce

Még több olvasnivaló:

Pin It on Pinterest