Boldogság Projekt logó

Kérdésed van? Hívj: 20/545-6846 vagy írj: akos@boldogsagprojekt.hu

2020. július 14. (kedd éjfélig) tudsz még csatlakozni a Klubhoz (utána zárnak a kapuk és csak hónapok múlva nyitjuk újra):

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Éves tagság megrendelő űrlap

Legalább egy tagságot választanod kell!
Fizetési mód:
Kérjük válassz fizetési módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Felhasználói adataid:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Számlázáshoz szükséges adataid:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük fogadd el az ÁSZF-et és az adatvédelmi nyilatkozatot!
Simple info
Nincs mit veszítened, hiszen 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 30 napig, mindenféle kérdés nélkül!
~

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyan olyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával!

A NAGYVÁLLALATOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP SimplePay felel. Nem csak mi választjuk egyébként az OTP Simple-t hanem olyan vállalatok is, mint a MÁV, a Netpincér vagy a Bookline.

HA UTÁNVÉTTEL RENDELSZ

Utánvétes rendelés esetén nincs további dolgod semmi a megrendelés gomb lenyomása után. A futár 72 órán belül érkezik a start csomaggal, a tagsági díjat pedig a futárnak kell kifizetned! Egyszerű, igaz?

R

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ESETÉN?

Átirányítunk az OTP SimplePay biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a tagságod havidíját. Az OTP SimplePay felülete így fog kinézni:

A megrendelés véglegesítéséhez, az OTP felületén nyomd majd meg a zöld fizetés gombot. Miután a fizetés megtörtént, küldünk egy visszaigazoló emailt, amiben megkapod a hozzáférésed a Boldogság Projekt Klub zárt online felületéhez, ahol mindent elérhetsz. A fizetés minden hónapban automatikusan megújul!

t

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan dobj egy emailt a akos@boldogsagprojekt.hu email címre vagy hétköznap 8-17 között hívj minket a 20/545-6846 telefonszámon.

KITŐL VÁSÁROLSZ?

A Boldogság Projekt Klub üzemeltetője a Happy Productions Kft. Adószám: 26156204-2-08

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Bízunk és hiszünk a Klubban és a tagokban annyira, hogy 30 napos garanciát is vállalunk rá! Ezzel gyakorlatilag lehetőséged van 30 napra kipróbálni a tagságot kockázat nélkül!

h

HOGYAN KAPOM MEG A SZÁMLÁT?

A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát (a Klub hozzáférési adataival együtt).

“A Boldogság Projekt Klub valódi segítség a hétköznapokban a XXI. század igényeire szabva! Gyere és formáljuk a saját képünkre a világot!” – Novák Ákos

Kérdésed van? Hívj: 20/545-6846 vagy írj: akos@boldogsagprojekt.hu

Megkaptad minden kérdésre a válaszod?

Ha még van kérdésed, akkor nézd meg a gyakran ismételt kérdéseket, amik mindent tisztáznak a klubtagsággal kapcsolatban:
Hogyan kapom meg a hozzáférésem a Boldogság Projekt Klubhoz?

A Boldogság Projekt Klub 100% digitális! (Kivéve a kéthavonta megrendezésre kerülő klubtalálkozókat.) Bankkártyás fizetés esetén a Klub zárt felületéhez a visszaigazoló levélben elküldjük a hozzáférési adatokat. Amennyiben utánvéttel rendeled meg az éves tagságot, úgy a GLS futárszolgálat fogja házhoz vinni Neked a hozzáférési adatokat. A szállítási idő maximum 3-4 munkanap.

Hogyan fizethetem ki Klubtagságot?

A havi tagságot kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Az éves tagságot viszont akár utánvéttel is megrendelheted. Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Utánvétel esetén a GLS futárnak fogsz tudni fizetni készpénzben!

Hogyan működik a havidíj kifizetése?

A tagság havidíját bankkártyával tudod kiegyenlíteni minden hónapban. Ez egy kényelmes megoldás a Számodra. A havidíj minden hónapban automatikusan megújul. Természetesen a tagságod bármikor le tudod mondani akár egyetlen kattintással. Bankkártyád adataid mi nem tároljuk el, tehát nem is fogjuk ismerni semmilyen banki adatod. Ezt a rendszert az OTP, a legnagyobb magyar bank biztonságosan üzemelteti. Szóval nincs okod aggodalomra. 🙂

Valami rejtett költség, ami miatt mindig megszívom?
Nálunk nincs ilyen! Ez aBoldogság Projekt, mi Neked akarunk jót! Van vagy a havidíj vagy az éves tagsági díj és ennyi. Slussz-passz! Szeretjük az egyszerű dolgokat.
Hogyan érem el a korábbi anyagokat a Klubban?

A Boldogság Projekt Klubban jelenleg 12 db workshop, 200 db könyv összefoglaló és 2 interjú érhető el. A következő hónaptól viszont minden hónapban felkerül 1 db workshop, 10 db könyv összefoglaló és 2 db interjú. Így ameddig klubtag vagy, addig folyamatosan elérhető Számodra az összes anyag, ami a Klubban elérhető! Olyan, mint a Netflix vagy az Hbo Go.

Hogy tudok részt venni a kérdezz-felelek adásokon?

Kéthetente hétközben tartunk 1-1 online kérdezz-felelek élőt a Facebookon. Ezen nagyon egyszerű a részvétel:

1. Mindig időben értesítünk a kérdezz-felelek időpontjáról.

2. A megadott időben jelentkezz be a Facebookra és kattints a Boldogság Projekt oldalára. Ezután már láthatod is a Facebook élőt!

Mikor és hol lesznek a Klubtalálkozók?

A következő Klubtalálkozóval egybekötött előadást szeptember közepén tartjuk Budapesten. Pontos helyszínt még nem tudunk mondani, ez majd a létszámtól függ. De ha csatlakozol a Klubba, akkor pontosan fogsz értesülni a részletekről.

Szeptemberen kívül, idén még novemberben és decemberben tartunk klubtalálkozót szintén Budapesten. Év végén azért lesz kettő is, mert a nyáron (augusztusban) nem tartunk összejövetelt, mert tapasztalataink alapján a nyár végén mindenki mással van elfoglalva. 🙂

(Természetesen a járványhelyzetre való tekintettel a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymás egészségére, így a klubtalálkozók időpontja és helyszínei változhatnak az aktuális helyzettől függően.)

Hogyan kapom meg a számlát a fizetés után?

Ha éves tagságot vásárolsz, akkor rögtön megkapod a rendelésedről szóló számlát a visszaigazoló emailben. Ha a havidíjat választod, akkor minden hónapban elküldjük Neked emailben az aktuális számlát. 🙂

Hogyan tudom lemondani a tagságom?

Alapelvünk, hogy kiváló tananyagból építjük fel a Klubot. Ettől függetlenül sajnos előfordulhat hogy valamiért úgy érzed már nincs rá szükséged, amit meg is értünk. Ha így döntesz kötetlenül lemondhatod bármikor a zárt oldalon lévő link segítségével! Pofonegyszerű, mindössze egyetlen kattintás!


A biztonságos bankkártyás fizetésről az OTP SimplePay gondoskodik.

A Boldogság Projekt kiadója Novák Ákos és a Happy Productions Kft. © 2014-2020 – AdatvédelemÁSZF

Pin It on Pinterest