Oldal kiválasztása

Napi motiváció elhivatott önfejlesztőknek! Regisztrálj és nézd meg mi vár Rád a Boldogság Projektben (már több mint 30.000 ember kipróbálta):

Hogyan lépj túl a múltadban történt szarságokon?

Ha valami nem működik az életünkben, például egy párkapcsolat, a munkánk, valamilyen terv vagy egy barátság, és ez a helyzet egyre inkább terhessé válik a számunkra vagy sok stresszt okoz, akkor mindez azt jelzi, hogy nem ez az, amit igazán akarunk.

Sok esetben pusztán csak ringatjuk magunkat a hitben, hogy ezt akarjuk, ez jó lesz nekünk, miközben valójában csak félünk az elengedéstől, mert félünk az utána lévő ismeretlentől.

De az élet mindig támogat minket, hogy megkapjuk, amit valódi vágyaink szerint akarunk. És mindig jeleket fog küldeni útjelzőként, ha olyan irányba megyünk, amiről csak a kényelem álcája miatt hisszük azt, hogy akarjuk. Ne félj attól, hogy bármit is elengedj az életedből. A dolgokat, helyzeteket, embereket azért nem tudjuk elengedni, mert félünk a veszteségtől, félünk attól, hogy valami hiányozni fog belőlünk. Ennek a hátterében pedig ismét a múlt mélyen rejlő emlékekeit találjuk, amelyek rossz tapasztalataikkal manipulálnak a jelenben, ezzel befolyásolva a jelen döntéseit.

Ha nem vagy képes az elengedésre, akkor ahhoz sem leszel elég bátor, hogy bármi újat megkapj és megtapasztalj az életben!

Amikor megtanulunk elengedni, akkor hinnünk kell benne, hogy mindig megkapjuk mindazt, amire az adott pillanatban szükségünk van. Ám ehhez meg kell teremtenünk a helyét az életünkben valami újnak. Nekem is el kellett engednem mindent, hogy új alapokra helyezzem az életem. El kellett adnom a vagyontárgyaim, ki kellett szállnom a sok éven át vezetett vállalkozásomból és a világ másik végére kellett költöznöm egy hátizsákkal, hogy szabad legyek. Ha elfogadod azt, aki vagy, és hiszel abban, hogy nem kell tökéletesnek vagy jobbnak lenned, akkor egészen újfajta életet fogsz megtapasztalni. Ezt a saját példám garantálja Számodra!

Egyetlen ellenségünk van az életben csupán, a múltunk jelenre gyakorolt hatása, amely még mindig ott élnek bennünk.

Mindennek ellenére kedvességgel és megértéssel kell elfogadnunk ezt, hiszen ez a helyzet a segítségünkre akar lenni, hogy fájdalommentesen boldoguljunk a nagyvilágban. Régi döntéseink, amikor hoztuk őket, helyesek voltak, hiszen akkori tudásunk szerint azok a döntések tűntek a legoptimálisabb megoldásnak. Múltunk azonban már véget ért. A jelent éljük, és ha akarnánk se változtathatnánk ezen. Múltunkban vívott háborúnk véget ért, és nem vagyunk többé veszélyben. Nincs már szükségünk további védelmi rendszerekre a tudatunkban. A keleti, bölcs tanítások szerint a jelenben kell élnünk, nem pedig a múltban.

Az érzéseket azonban nem oldjuk meg a gondolkodással. Érezni kell őket.

Az érzések teszik lehetővé a számunkra, hogy a tudat minden szintjéhez hozzáférhessünk – érzéseinkhez és gondolatainkhoz is. Tehát nincs más hátra, mint előre – megtapasztalhattuk, hogy körbe-körbe nem megy. Ezzel a módszerrel képesek lehetünk a múltunk irányítására – mert egészen eddig a pillanatig, a múlt irányít minket.

Boldogság Projekt

Az igazi szabadság az önfeladásban rejlik. Add fel azt, aki vagy, hogy azzá válhass, aki valójában legbelül vagy! Veszítsd el önmagad, ekkor fogod megtalálni önmagad! Belső önmagunk, lelkünk egy ismeretlen helyről jött és egy ismeretlen hely felé tart. Nincs egyelőre tudásunk megérteni a jelenlétét és célját e világon. A világnak, aminek mindannyian a részei vagyunk.

Még több olvasnivaló:

Pin It on Pinterest