A változás sokszor nehéz, de a Boldogság Projekt Klub segít megkönnyíteni

Tudás és közösség: ebben segít Neked a Boldogság Projekt Klub, mert ezekre van szükséged ahhoz, hogy rövid idő alatt látványos eredményeket érj el a személyes fejlődésedben!

Készen állsz rá, hogy felgyorsítsd a személyes fejlődésed? Akkor csatlakozz most a Boldogság Projekt Klubhoz!

A regisztráció után azonnal elérhető lesz Számodra:

12 db workshop (ez jelenleg 178 videó, több mint 40 óra felvétele, 200+ feladattal)

i

200 db bestseller önfejlesztő könyv összefoglalója (ezzel hozzáférést kapsz a világ legjobb önfejlesztő szakembereinek a tudásához és tanácsaihoz)

w

Havonta 2 alkalommal kérdezz-felelek webinár (itt segítünk Neked átlépni az előtted álló akadályokat a fejlődésed útján)

Havonta 2 szakértői interjú felvétele (az interjúk témája szorosan kapcsolódni fog az adott hónap új workshopjához, ezzel is segítve a gondolkodásmódod szélesítését)

Boldogság Projekt
~

Zárt csoport, ahol aktívan támogatjuk és segítjük egymást (az aktivitásról folyamatosan gondoskodunk)

Naponta frissülő hasznos tanácsokat tartalmazó cikkek (a hírek helyett inkább ezeket olvasgasd naponta)

Ezeket az újdonságokat kapod minden hónapban:

1 db új workshop online videókkal, feladatokkal és végigcsinálási stratégiával (a workshop témájáról mindig közösen fogunk dönteni előre)

i

Havonta 10 db új könyvösszefoglaló (hogy legyen mit olvasgatnod, ha van egy kis szabadidőd)

2 havonta klubtalálkozó + előadások: élő rendezvény, ahol találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, miközben közösen fejlődünk (természetesen a járványhelyzetre való tekintettel a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymás egészségére, így a klubtalálkozók időpontjai nyáron és ősszel ettől függnek)

Segítünk a megvalósításban lépésről-lépésre

Élvezd a közösség támogató erejét minden nap

v

Minden kérdésedre választ kapsz a zárt oldalon

A tagság előnyei #1:

12 db azonnal elérhető workshop

A 12 online elérhető workshop lépésről-lépésre fogja a kezed és segít, hogy végre látható eredmények érj el a lehető legrövidebb időn belül az életedben.

Találd meg a belső motivációd

Amennyire közhelyes szóvá vált a motiváció, annál fontosabb a tartalom, ami mögötte van. Ha hiányzik belőled az a belső motiváló erő, ami túllendít a nehezebb időszakokon, akkor fel fogod adni és nem éred el a célod. Ez a mi életünkben is előfordult már sokszor. Mivel nem volt meg az igazi belső motiváció, a szenvedély, ezért az első adandó alkalommal feladtuk. Ezután fogalmazódott meg bennünk ennek a workshopnak a gondolata. Ez a workshop nem a felszínes “meg tudod csinálni” motivációról szól. Persze annak is lehet helye, de itt most sokkal mélyebbre ásunk és megfejtjük azokat a belső motiváló tényezőket, melyek által képesek vagyunk felállni és továbbmenni a célunk felé.

Működő célmegvalósító stratégiák

Célok nélkül semmi értelme nem lenne az életünknek. A cél az, ami miatt felkelsz reggel és energiát ad, hogy mindent beleadj a napba. Sok éve már minden év elején (de az utóbbi időben már negyedévente) tartunk céltervező napokat. Amikor csak leülünk és átbeszéljük, leírjuk és megtervezzük, hogy miket akarunk elérni a következő időszakban. Nagyon fontos azt is meghatározni, hogy mennyi időt adsz egy célra magadnak, különben csak kósza álom marad. Mi még élénken emlékszünk rá, amikor évekkel ezelőtt csak egyik napról a másikra éltünk, mert nem volt előttünk semmi cél. Csak bejárni dolgozni, megkapni a fizetést és elkölteni. De az életünk azóta 180 fokos fordulatot vett, aminek köszönhetően sokkal teljesebben és értékesebben használjuk fel az időnket. Ezt a módszertant adjuk át neked ebben a workshopban.

Építsd fel a sziklaszilárd önbizalmad

Az önbizalom, az önértékelés egy kényes kérdés, főleg a nők körében. Sajnos annyian szenvednek önbizalomhiánytól, hogy már ez tűnik a természetesnek és fel sem merül, hogy lehetne bizony ezt másképp is. Pedig lehet! Lehetséges az, hogy magabiztos legyél. Hogy értékeld önmagad. Hogy tudd, mi jár Neked és mit is akarsz az életben. Hogy ne mások határozzanak meg, hanem Te saját magadat! Hogy kihúzod magad mindig és hiszel önmagadban! Hidd el pontosan tudjuk mit érzel, hiszen évekig tarotta vissza a mi életünket is az önbizalomhiány. Azt hittük, hogy teljesen oké, ha másokat helyezünk magunk elé. Folyamatosan kételkedtünk a képességeinkben, a tudásunkban és rendszeresen bíráltuk magunkat a külsőnk miatt. De megtanultuk, hogyan építsünk magunknak bombabiztos önbizalmat és önértékelést, és ezt megtanítjuk Neked is, ha nyitott vagy rá!

Cseréld le a régi káros szokásaid

Te is érezted már, hogy képtelen vagy tartós változást elérni? Belekezdesz valamibe, egy ideig csinálod is, de aztán elhal az egész és visszatérsz a régi, rossz szokásodba, amit meg akartál változtatni. Ne aggódj, nem vagy egyedül. Mi is így voltunk vele. A változtatás nehéz, mi azonban támogatunk Téged ebben! A szokások fontosak, hiszen minden nap megismétled őket, így ezek alkotják a valóságodat. A legtöbb ember az élete 90%-át rutinszerűen éli. Éppen ezért annyira fontos, hogy mik is ezek a rutinok, szokások! Nekünk például a reggeli rutinunk jelenti a napunk alapját, még akkor is így csináljuk a napjainkat, ha nyaralni megyünk. A pozitív és hasznos rutinok stabilitást és biztonságot adnak, segítenek az úton tartani és eredményeket elérni. Ne feledd, hogy életmódról beszélünk. Ha változást akarsz elérni, akkor az életmódodon kell változtatnod, ami pedig a szokásaidból épül fel. Ha összeadódnak, hosszú távon a kisebb változtatások is nagy eredményeket hozhatnak.

Az önismeret a személyes fejlődésed alapja

Mindketten emlékszünk még arra az időszakra, amikor elindultunk az önismereti rögös útján. Csodálatos, de egyben ijesztő dolog is, tele kérdésekkel és bizonytalansággal. Ilyenkor megkérdőjelezünk mindent, amit eddig tudtunk és belépünk az ismeretlenbe, ahol csak úgy szívjuk magunkba az újabbnál újabb érdekes gondolatokat. Folyamatosan új dolgokat ismerünk meg önmagunkkal kapcsolatban és napról-napra másként tekintünk a világra az új szemüvegünkön keresztül. Az önismeret útja nem könnyű, és nem is rövid. Egész életünkön át tart, ha egyszer rálépünk. Ezen az úton leszünk a segítségedre ezzel a workshoppal, hiszen tudjuk, hogy mindenkinek szüksége van egy segítő kézre ilyenkor!

Találj rá arra az útra amire születtél

Úgy érzed, nem találod a helyed? Bármibe fogsz, mindent megunsz? Akkor még nem vagy a helyeden! Ebben a workshopban átadjuk Neked azt a tudást, amit Thaiföldön a buddhisták körében tanultunk meg az útkeresésről. Megspóroljuk Neked azt a több éves folyamatot, amibe mindenki belesik, mikor keresi a saját útját. Több füzetet írtunk tele Thaiföldön, amiket itt megosztunk Veled! Ha az életed útkereső szakaszában vagy éppen, akkor ez a workshop mindenképpen nagy segítség lesz a Számodra! Olyan feladatokat és módszereket ismerhetsz meg benne, amik megkönnyítik a döntési folyamatokat Benned, ezáltal közölebb visznek egy lépéssel a megoldás felé. Az útkeresés workshop segíteni fog abban is, hogy rátalálj életed hivatására, amit soha nem fogsz megunni! 

Rakd ki az életedből a lehúzó embereket

A kapcsolatok témakör az egyik kedvencünk! Annyira hatnak ránk a körülöttünk lévő emberek és a környezetünk, hogy ezzel a témával mindenképpen foglalkoznunk kell, ha változtatni, fejlődni akarunk. 

Mindketten emlékszünk még, amikor nem a megfelelő emberek között töltöttük a napjainkat. Ezek az emberek folyton panaszkodtak, kritizáltak és imádtak szenvedni. Hogyan változtass Te is, ha olyan emberek vesznek körül,  akik mindig visszahúznak és nem támogatnak?  Ez a workshop segíteni fog neked, hogy helyretedd az életedben a kapcsolataidat és átértékeld őket. A Klub továbbá segít abban is, hogy hossszú távon új és értékes kapcsolatokat alakítsd ki, hiszen egy támogató közösséget építünk, aminek Te is a része vagy! Minket a közös érdeklődés és közös cél tart össze! 

Győzd le az életedet hátráltató félelmeid

A félelem az egyik legnagyobb ellenségünk lehet egészen addig, amíg meg nem tanuljuk kezelni. Mind a ketten jól ismerjük a félelmet. Bár teljesen más dolgokat éltünk át fiatalon, a félelem mind a kettőnket elkísért. A félelem átszőheti minden gondolatodat és megakadályozhat abban, hogy cselekedni tudj. A negatív gondolatok szorongássá alakulnak, ami  hosszú távon egy ördögi kört eredményez, amiből nehéz kitörni. Ha Te is hajlamos vagy a szorongásra, a félelem-alapú gondolkodásra, akkor tudd, hogy rengeteg ember érez ugyanígy. Mi is átéltük ezt, és éljük néha még mindig. Tudjuk milyen bekerülni a szorongó negatív gondolatok hálójába, túlgondolni mindent és félni olyan dolgoktól, amelyek nem reálisak. De van kiút belőle. Ebben segítünk Neked ebben a workshopban! Ráadásul erről a témáról sokat fogunk a következő hónapokban is beszélgetni, mert nekünk is szívügyünk!

Csináld végig amibe belekezdtél

Hidd el, hogy sokkal többre vagy képes, mint most gondolod! Sokkal több mindent bírsz el, mint sejtenéd! Ne félj, tedd magad próbára! Ha problémád van azzal, hogy bejefezd amit elkezdtél és kitarts, akkor ez a workshop jelenti a megoldást számodra. A kitartás tanulható, ezt tapasztalatból mondjuk! Mi sem voltunk mindig kitartóak, de az évek során úgy gondoljuk, hogy kitartóbbá váltunk, mint az emberek nagy része. Régebben például elhatároztuk, hogy rendszeresen eljárunk az edzőterembe, de pár hét után elhalt a dolog. Vagy kitűztük, hogy nem eszünk több feldolgozott ételt, de egy idő után sokkal könnyebb volt a gyorskaja, mint a főzés. De ez ma már nincs így! Amit kitűzünk magunk elé, azt végig is csináljuk, mert megtaláltuk azt a módszert, ami segít ebben. Ez a workshop segít Neked is abban, hogy túllépj az elméd alkotta korlátokon és kitartóbbá válj mint valaha.

Ne pazarold el a legfontosabb erőforrásod

Hogyan használd ki hatékonyan a rendelkezésedre álló időd az életben? Ez a workshop ebben fog a segítségedre lenni! Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben?  Soha semmit nem fejezel be időben? Mindig kicsúsznak a dolgok a kezedből? Mi is így éltünk évtizedeken át… de szerencsére néhány éve rátaláltunk egy módszerre, ami a megfelelő motiváció mellett képes kihozni az életünkből a legjobbat! Ennek köszönhetően mostanra jó barátok lettünk az idővel. Persze ez nem azt jelenti, hogy sok a szabadidőnk. Inkább úgy érezzük, hogy mindig jut időnk arra, amire szeretnénk és ez szerintünk jó dolog. Ezt a módszert tanítjukmeg Neked is ebben a workshopban. Kemény szülés lesz, de utána minden percét imádni fogod Az időmenedzsment tanulható dolog és ennek a workshopnak a segítségével Te is elsajátíthatod!

Segítünk összebarátkozni a kudarcaiddal

Régebben rettegtünk a kudarctól. Az iskolából és a környezetünkből azt tanultuk meg, hogy a kudarc rossz és el kell kerülni. Éppen ezért sokszor inkább nem is kezdtünk bele valamibe, csak hogy ne valljunk kudarcot. Ennél nagyobb hibát azonban nem véthetsz az életben. Ennek a workshopnak a segítségével számodra is eljön a pillanat és megérted, hogy a kudarc olyan része az életnek, mint az almának a héja. Ehető, sőt finom, persze ha megmossuk és nem a permetet nyalogatjuk le róla. A kudarc abban az értelemben, amit most gondolsz róla, nem létezik…  A Klubban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

Rakd rendbe a pénzzel és a bőséggel való viszonyod

Sajnos általánosságban nagy igazság, hogy rengeteg régi családi mintát hozunk otthonról a pénzzel kapcsolatban. Mi például mindig azt hallgattuk, hogy pénzből mindig kevés van, hogy ne legyünk kapzsik, elégedjünk meg annyival, amennyi van és hogy gazdagnak lenni és bőségben élni csak becstelenül lehet. Ezeket,és az ehhez hasonló káros hitrendszereket romboljuk le ebben a workhopban, hiszen ezek a hiedelmek állnak közted és a bőség között! Hidd el, hogy Te is élhetsz bőségben, csak a hozzáállásodon kell változtatnod. Készen állsz rá?

5 hírességek által használt meditáció, ami a te életedet is megváltoztatja

+ 1 új workshopot készítünk minden hónapban

A Boldogság Projekt Klubban jelenleg elérhető 12 workshop értéke összesen 119.880 Ft

A tagság előnyei #2:

200 db bestseller önfejlesztő könyv összefoglalója 14 témakörben

A világ legjobb önfejlesztő szakértőinek a legfontosabb tanácsai és ötletei 15 perces összefoglalókba sűrítve. Legyen szó a személyes fejlődésed bármelyik területéről, itt biztosan találsz használható megoldást!

Személyes fejlődés

Ezek azok az alap könyvek, amiket mindenkinek el kell olvasnia, aki komolyan veszi az önfejlesztést!

Motiváció

Extra motivációra van szükséged? Szemezz a Klubban található több száz könyv összefoglalója közül! 

Egészség és fitness

A mentális egészséghez hozzátartozik az egészséges étkezés és a mozgás is! Tudj meg többet ezekről a témákról!

Pszichológia

Ha Téged is úgy érdekel a pszichológia, mint minket, akkor jó helyen jársz! 

Mindfulness és boldogság

Meditáció, mindfulness és boldogság témakörökben tanulhatsz meg többet ezekből a könyvekből. 

Nevelés

Van gyereked, vagy tervezel? Akkor semmiképp se hagyd ki az itt található könyveket. 

Spiritualitás

A spirituális fejlődés az önismeret haladó szintje. Fedezd fel a lelked rejtett zugait ezekben a könyvekben! 

Hatékonyság és produktivitás

Ha számodra is fontos, hogy jól oszd be az időd és produktív legyél, akkor itt a helyed! 

Karrier és siker

A karriereden szeretnél változtatni és sikeresebb lenni? Akkor válogass ezekből a könyvekből.

Vállalkozás

Vállalkozás indításon töröd a fejed vagy netán már bele is vágtál? Biztosan hasznodra lesznek ezek a könyvek! 

Marketing

Ha a marketing jelen van a munkádban, akkor ne hagyd ki ezeket a könyveket!

Pénz és befektetés

Hasznos pénzügyi tanács mindannyiunkra ránk fér, és itt a legjobbaktól tanulhatsz! 

Menedzsment és vezetés

Ezek a könyvek neked valók, ha vezető vagy menedzser vagy!

Kreativitás

Kreatív embernek tartod magad? Akkor ezek a könyvek segíteni fognak kihozni magadból a maximumot!

+ 10 új könyvnek az összefoglalója kerül fel minden hónapban

A Boldogság Projekt Klubban jelenleg elérhető könyv összefoglalók (200 db) értéke összesen 798.000 Ft

A tagság előnyei #3:

Közösség, kérdezz-felelek, interjúk és klubtalálkozók

Csatlakozz a Klub zárt Facebook közösségéhez, ahol aktívan támogatjuk és segítjük egymást! 2 hetente Facebook élő kérdezz-feleleket tartunk, 2 havonta pedig élő klubtalálkozókat és előadásokat! Az interjúk, amikhez ezen felül hozzáférhetsz a Klubban, már csak a ráadás. 🙂

Havonta 2 új szakértői interjúhoz kapsz hozzáférést

Ebben a hónapban a következő interjúkat tesszük közzé a Klubban. Mel Robbins: Hogyan változtasd meg az életed 5 másodperc alatt és Dr. Joe Dispenza: Hogyan programozd újra az elméd és számolj fel a régi negatív szokásokkal

Hozzáférést kapsz a zárt csoporthoz

Légy tagja a Boldogság Projekt Klub zárt közösségének, ahol aktívan támogatjuk és segítjük egymást! Biztos lehetsz benne, hogy itt csupa jó emberrel ismerkedhetsz meg, mert a legfontosabb szűrője a Klubnak, hogy csak segítőkész, pozitív és minőségi tagok kerülhetnek be!

Havonta 2x részt vehetsz egy kérdezz-felelek webináron

Minden hónapban 2x tartunk egy élő kérdezz-feleleket webinárt, ahol segíteni tudunk Neked, ha valamiben elakadtál. Beszélgetünk az aktuális hónap új workshopjáról, interjúiról és válaszolunk minden kérdésre, ami Ti írtok. 🙂

Kéthavonta klubtalálkozók és előadások

Kéthavonta tartunk egy élő rendezvényt is, ahol találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat miközben közösen fejlődünk. (Természetesen a járványhelyzetre való tekintettel a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymás egészségére, így a klubtalálkozók időpontjai nyáron és ősszel ettől függnek.)

Úgy érezzük sikerült megalkotnunk Neked Magyarország legértékesebb önfejlesztő klubját

Ismerj meg minket egy kicsit jobban, hiszen fontos hogy megértsd, mi motivál minket napról napra a Boldogság Projektben!

Novák Ákos

9 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegség miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ez az élmény árnyékként örökké az útitársammá vált. Aludni azóta nem szeretek, mert elpazarolt időnek élem meg. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok.

Éppen ezért egy megrögzött megvalósító lettem. Soha nem álltam be olyan sorba, ahol már álltak mások is. Mindig a járatlan utat választottam és soha nem mentem a könnyebb cél felé. 19 évesen otthagytam az iskolát és elmentem dolgozni. 26 éves koromra pedig már több sikeres vállalkozást csináltam. De kiégtem, mert hiába értem el sikereket, nem éreztem jól magam a bőrömben. Nem voltam rendben önmagammal. Egy rövid időre ezért Thaiföldre költöztem, hogy kiszakadva az addigi valóságomból új célokat találjak az életemben.

Ezután hoztam létre a Boldogság Projektet 2014-ben. A Boldogság Projekt célja, hogy segítsen az embereknek kihozni önmagukból a legjobbat. Nyitottságra, önismeretre a félelmek leküzdésére és cselekvésre ösztönzöm az embereket már 6 éve.

Az egész életem egy végtelen önismereti út 9 éves korom óta, de nem vagyok sem motivációs előadó, sem coach. Én csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben.

A Boldogság Projekttel Neked is segíteni tudok átadni azt a rengeteg tapasztalatot, amit eddigi 33 évem alatt tanultam meg a megvalósításról, a félelemről, a kudarcról és az önismeretről. Ha “sikergurukat” keresel, akkor azok nem mi vagyunk. Mi az útról beszélünk, ami tele van akadállyal és nehézséggel. De a boldogság és a bőség maga az út, hiszen a siker csak egy múló pillanat, hidd el!

Czédula Ágnes

Egész életemben azt csináltam, amiről azt mondták, hogy csinálnom kell. Pedig amíg bele nem kerültem a nagybetűs élet mókuskerekébe, voltak álmaim és céljaim. De a munka és a kötelezettségek mellett nagyon rövid idő alatt elfelejtettem, ki is vagyok valójában.

De szerencsésnek mondhatom magam, mert lassan 5 éve találkoztam Ákossal, aki ráébresztett arra, hogy nem érdemes mások elvárásai szerint élni az életem. Egészen 5 évvel ezelőttig csak az instant boldogságokat adó helyzetek jelentették az élményeket az életemben. Nem élveztem a pillanatot, hanem rögtön Instára akartam posztolni, hogy mindenki lássa, az életem nem is annyira céltalan, mint valójában volt.

Ákos mellett belevetettem magam az önfejlesztésbe. Kutatni kezdtem és felfedeztem, hogy mennyi lehetőség van körülöttem és önmagamban. Rádöbbentem, hogy van más választásom is. Megértettem, hogy nem vagyok egyenlő a végzettségemmel, hogy nem számít, honnan jöttem, hogy ki voltam a múltban. Leráztam magamról a hamis társadalmi elvárásokat és megváltozott az életem.

Az 5 éve tartó napi szintű önfejlesztésnek meglett az eredménye. Otthagytam a jól fizető multis állásom és új szakmát tanultam ki (ami gyerekkori álmom volt). Kiteljesedett a magánéletem és már nem az instant élmények jelentik a boldogságom. Ráadásul eljutottam Amerikába is, ahová rendszeresen visszajárok tanulni, mert a fejlődésnek soha nincs vége.

A Boldogság Projektet azért hoztuk létre, hogy Neked is átadjuk azt a hatalmas mennyiségű tapasztalatot, ami a Te életedbe is képes elhozni azt a változást, amivel megtapasztalhatod a valódi boldogságot!

Mit mondanak, akiknek már segített a Boldogság Projekt?

Beszéljenek helyettünk inkább azok, akik már pontosan tudják, hogy mi vár Rád a Klubban. A mi sikerünk Tagjaink sikerében mérhető!

“Kedves Ákos! Válogatott sportoló vagyok és éppen akkor volt egy bokaműtétem, ami után nem tudták az orvosok, hogy egyáltalán valaha fogok e tudni újra futni vele. Tavaly én is kaptam egy évtervezőt az anyukámtól, miután elkezdtem kitölteni, elérkeztem arra a pontra, hogy írjam be mi a legfontosabb cél a számomra. Azt írtam hogy a 2018-as Ifjúsági Európa-bajokság az! (Pedig akkor még nem hittem el!) Amint 2018 lett, elkezdtem dolgozni azon hogy ott lehessek ezen a versenyen. Nagyon kemény volt meg kell hogy mondjam, de megérte. 2018. június 5-én, 52 ország ellen versenyezhettem és óriási élmény volt a hazámat képviselni. 🙂 Gondoltam leírom neked, hogy mennyit segített az az élettervező vagyis mennyit segítettél te! Köszönöm szépen! ”

Fodor Nikolett

magyar válogatott magasugró

“Régóta foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel. Sok emberrel találkoztam már, akik terjesztik az “igét”, mondják fel fejből a leckét, viszont a saját életükben nem tudják alkalmazni amiről “prédikálnak”, sokszor még az ellentéte szerint is viselkednek. Tudnod kell, hogy Ákos az egyik legrégebbi barátom. Ezt azért tartom fontosnak, hogy tudd, mert a közel 20 év alatt végigkísértem Ákos útját, hogy honnan jutott el idáig. Ez a könyv pont azért ennyire hiteles, mert nem “prédikál” benne elméleti dolgokról, az összes pontot, amiről szó van benne, a saját életében is alkalmazza és meg is hozta a várt eredményeket! Számomra itt kezdődik a hitelesség!”
Bakó-Szikszai Enikő

az énKÉPem rajzstudio vezetője, coach, terapeuta, enkepem.com

“Az a helyzet, hogy olyan ez a könyv, mintha én írtam volna. Nem azért mert írtam valaha is könyvet vagy mert jó író lennék. Hanem azért mert amióta belekezdtem a saját kis vállalkozásom építésébe, teljesen ugyanezekre a dolgokra jöttem rá. Célok, munka, energia, elhivatottság, szenvedély, pozitív gondolatok, pozitív tettek. Nagyon komoly megerősítést kaptam ezzel, hogy valószínűleg jó úton haladok. Minden érthető a könyvben, nem marad az emberben kérdőjel.”
Fodor Szabolcs

szálas teák a világ minden tájáról, teabazaar.hu

“Egy receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre.”
Erdős Ágnes

a MadeByYou Budapest vezetője, madebyyou.hu

“Mióta elolvastam azóta jön velem mindenhova. Nagyon szeretek olvasni, kikapcsol és új helyekre repít, de ez más volt… A könyvet ajánlom mindenkinek , akinek vannak céljai , és azoknak is akiknek nincs, mert ezután lesz! Sőt azoknak is, akik úgy érzik elérték a céljaikat. Régen olvastam ilyen elgondolkodtató, életátértékelő könyvet. Rengeteg alap igazság van benne, amiket talán valahol mindannyian tudunk de valahogy mégsem… vagy nem merünk elgondolkodni rajta, vagy kimondani nem merjük?! Nagyon jó gyakorlatok vannak benne, folyamatosan jegyzeteltem, füzetet vezettem és azóta sokkal közelebb vagyok a céljaimhoz. Tényleg ajánlom mindenkinek!”
Koncz-Süle Linda

személyi edző, fitness modell

“Egy könyv, melynek szerzője káoszt teremtve maga körül, igyekszik rendet tenni magában és a világhoz való viszonyában. Önmagát keresve rombolja le egyesével a gátakat, és keresi a járható utat, amihez gyakorlati feladatokat is mutat az olvasónak. Nem egyetemes megoldást kínál, hanem alternatívát, hogy miként boldogulhatsz a mai világban. Nem ígér a könyv gyors sikert, sem könnyű boldogságot, ahhoz kedves olvasó – így egymásközt szólva – Te is kellesz. Az árat Neked kell megfizetni minden nap, ahogy Ákos is teszi ezt évek óta. Pontosan ezért az egyik legőszintébb és hitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam, nincs benne melléduma és sallang.”
Venczel Tamás

“A tréningen a közvetlen őszinteség és a példák tetszettek a legjobban. Egyenes, tiszta és ébresztő gondolatokkal van tele.”

Borostyán Attila

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Sokáig gondolkodtam, hogy részt vegyek-e ezen az 1 éves képzésen. Már több hasonló okításon vettem részt és azt gondoltam teljesen ismerem magam. Nem hittem, hogy bármi újat hallhatok a témáról. Elnézést kell kérnem Tőled Ákos! Azt kell mondjam, rengeteg új felismerést adtál, amiért nagyon hálás vagyok. Nem tudom abbahagyni az anyagok feldolgozását, alig várom, hogy a munkából hazaérjek és haladhassak. Az áráról nem is beszélve! Szinte ingyen engedsz hozzáférést a valódi tudáshoz. KÖSZÖNÖM! :)”

Juhász Lászlóné Szilvi
véleménye A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA könyvről és a hozzá tartozó videókról

“Véleményem szerint amit és ahogyan csinálod, az úgy tökéletes. Az útmutatásod és a támogatásod tetszett a legjobban a tréningben.”

Márkus Mariann

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Szerintem így jó, ahogy van… Az tetszett benne, hogy megmozgatott minden szempontból. Az állóvíz folyóvá változott bennem, és a folyó meghozta a várt változásokat.”

Szabó Irén

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Ákos szuper vagy! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a programhoz! Már ez az első videód rengeteget adott érzésekben, gondolatokban, tudásban! Már alig várom a következőt! A napi email-ek is, amiket kapok Tőled nagyon tetszenek, szebbé, jobbá teszik a napomat. Köszönöm, hogy Rád találtam, hogy felém sodort a sors.”

Morvay Ildikó
véleménye A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA könyvről és a hozzá tartozó videókról

“Kedves Társaim! Nyugodtan dönthettek az évtervező mellett. Miért? Mert megválaszolandó kérdésekkel, megmozgatja agytekervényeinket és a pontos célunkra, feladatainkra fordítja figyelmünket. Feltárja mit kell megerősíteni, fejleszteni saját magunkban.”

Olasz Ildikó
véleménye a Bajnok benned él tervezőről és workshopról

“Nagyon jó dolgokra mutat rá a bajnok benned él évtervező. Megmutatja a célokhoz vezető valódi dolgokat.”

Doma Szabina
véleménye a Bajnok benned él tervezőről és workshopról

8 db könyvet kapsz ajándékba, ha most csatlakozol a Boldogság Projekt Klubhoz

A Boldogság Projekt kiadásában eddig megjelent 8 db könyv és kiadvány mind a Tiéd lehet, ha most csatlakozol! Az ajándék értéke összesen 36.920 Ft.

A kiválóság bibliája

Ez a közel 800 oldalas könyv a Boldogság Projekt esszenciája. A kiválóság bibliája egy több mint 10 éven át tartó személyes fejlődési folyamat eredménye. Egy olyan eszköztár, ami valódi sikert, boldogságot és határtalan motivációt képes folyamatosan teremteni az életedbe. A kiválóság bibliájából megismerheted azt a 12 lépést és örökérvényű törvényt, ami jelenleg elválaszt a céljaidtól és az álmaidtól. A kiválóság bibliája felfedi előtted azokat a gyakorlatban is működő módszereket, amiket én a saját bőrömön, első kézből tanultam meg.

Vedd vissza az irányítást az életed felett

Ez a könyv segít kimaxolni a benned rejlő lehetőségeket! Egyszerűen és gyorsan megtanulhatod belőle, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz! A motiváció sok esetben éppen ezért okozat, nem pedig okozó. De a könyv segítségével Te is meg fogod érteni az összefüggéseket, hogy mi miért történt eddig úgy az életedben, ahogy. 

Útmutató a szokásaid átalakításához

A szokások ugyanis az önfejlesztés kamatos kamatai! 4 lépés amivel örökre kitörölheted a hátráltató szokásokat az életedből Egy könyv a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről, elméleti és gyakorlati megközelítéssel. Tele ábrákkal és példákkal, amik segítik megérteni a szokásaidhoz való hozzáállásod fontosságát. A szokások olyan 0. lépésként vannak jelen a Te életedben is, amik felett hajlamosak lehetünk észrevétlenül elsuhanni. 

Újratöltve

Ne blicceld el az életed! Ez a könyv tisztánlátást ad az élet ködös viharában. A legsötétebb órákban a legjobb bajtársaid leszünk ezzel a könyvvel, mert mi is megjártuk már a poklot. Megmutatjuk Neked a kivezető utat Rengeteg példa valós élethelyzetekből. Saját tapasztalatainkat és 100%-ban megtörtént eseményeket dolgozunk fel a könyvben! Két élettörténet, két fejlődéstörténet, buktatókkal és sikerekkel kövezve. A sírástól a nevetésig minden mozdulatot megosztunk Veled a könyvben, hogy Neked már könnyebb legyen eljutni a célodig!

A bajnok benned él évtervező munkafüzet

Közel 20.000 embernek segített már az évtervezőnk célokat kitűzni! A munkafüzetben olyan kérdésekkel fogsz találkozni, amiket alapból valószínűleg nem kérdeznél meg magadtól, mikor a céljaidról van szó. Viszont pont ez a módszertan az, ami miatt az évtervező munkafüzet segít közelebb kerülni a álmaidhoz. A világnak pedig szüksége van olyan álmodozókra, akik képesek is megvalósítani álmaikat! Mert a világ így képes fejlődni. Ugye Te is közéjük akarsz tartozni?

18+1 önbizalomnövelő tipp

Ismerj meg 18+1 könnyen alkalmazható önbizalomnövelő tippet! Ez a kézikönyv 18+1 azonnal alkalmazható önbizalomnövelő tippet foglal össze Neked! A könyvből megismerheted azokat a tudat alatt működő hiedelmeket – kiegészülve a társadalmi nyomással – amik miatt folyamatosan kevésnek érzed magad. Mindezt persze teljesen tévesen, amiről meg is foglak győzni mire a könyv végére érsz!

Tépd le magadról a láncokat

Ez a könyv segít elengedni a múlt láncait és megtanítja, hogyan fedezd fel a saját utad! Mert az élet egy élmény és nem kényszer!  Ha elolvasod és minden feladatot komolyan veszel, akkor elképesztő erők fognak felszabadulni Benned. Minden, amiről azt hitted, hátráltatja az életed, egy csapásra megoldhatóvá fog válni. A korlátok lehetőségekké, a lehetetlen pedig lehetségessé, fog alakulni. Ha Te is ezt akarod, akkor el kell olvasnod!

A siker kulcsa: Boldogság

A változás kézikönyve 52+1 lépésben. A könyv 228 oldalon keresztül elvezet a kilátástalanságtól a sikerig. Közben pedig rávilágít, hogy a sikert valójában csak akkor érhetjük el, ha előbb rátalálunk a boldogságra. Rólad szól ez a könyv! És ez nem egy felületes közhely! Ez a kis kézikönyv pont olyan, mint az élet… és hiszem, hogy minden embernek el kell egyszer olvasnia!

Készen állsz rá, hogy megváltoztasd az életed?

Függetlenül attól, hogy milyen területén akarsz fejlődni az életedben, biztosak vagyunk benne, hogy a Boldogság Projekt Klub támogatni tud benne! A workshopok, a könyv összefoglalók és a szakértő interjúk segítségével naprakész és használható tudást kapsz. Ezt a tudást pedig segítünk átültetni a gyakorlatba is a havi kérdezz-felelek lehetőségekkel és a közösség erejével. Éppen ezért bízunk és hiszünk a Klubban és a tagokban annyira, hogy 30 napos garanciát is vállalunk rá! Ezzel gyakorlatilag lehetőséged van 30 napra kipróbálni a tagságot kockázat nélkül!

Hidd el, nem ajánlanánk olyan képzést Számodra, ami nem hiteles! Nem ezért építettük fel több mint 6 év alatt a piacon a Boldogság Projekt nevét. Annál sokkal több munkába és pénzbe került felépíteni, mint hogy elrontsuk egy gyenge képzéssel.

Most elég egy “talán”, mert a Klub havidíját bármikor lemondhatod, ráadásul 30 napig kérdés nélkül vissza is fizetjük ha nem vagy elégedett vele! Egy “talánt” megér, ugye? 🙂

Válaszd ki a Számodra legszimpatikusabb tagságot

A Boldogság Projekt kiadásában eddig megjelent 8 db könyv és kiadvány mind a Tiéd lehet, ha most csatlakozol!

Havi klubtagság

Próbáld ki kötöttségek nélkül: Bármikor, egyetlen kattintással lemondhatod + 30 napos pénzvisszafizetési garancia

A regisztráció után azonnali elérhető lesz Számodra:

12 db workshop (ez jelenleg 178 videó, több mint 40 óra felvétele, 200+ feladattal)

i

200 db bestseller önfejlesztő könyv összefoglalója (ezzel hozzáférést kapsz a világ legjobb önfejlesztő szakembereinek a tudásához és tanácsaihoz)

Naponta frissülő hasznos tanácsokat tartalmazó cikkek (a hírek helyett inkább ezeket olvasgasd naponta)

w

Havonta 2 alkalommal élő kérdezz-felelek webinár (itt segítünk Neked átlépni az előtted álló akadályokat a fejlődésed útján)

Havonta 2 szakértői interjú felvétele (az interjúk témája szorosan kapcsolódni fog az adott hónap új workshopjához, ezzel is segítve a gondolkodásmódod szélesítését)

~

Zárt csoport, ahol aktívan támogatjuk és segítjük egymást (az aktivitásról folyamatosan gondoskodunk)

 

Újdonságok a következő hónaptól:

1 db új workshop minden hónapban online videókkal, feladatokkal és végigcsinálási stratégiával (a workshop témájáról mindig közösen fogunk dönteni előre)

i

Havonta 10 db új könyvösszefoglaló (hogy legyen mit olvasgatnod, ha van egy kis szabadidőd)

8 db ajándék könyv (a következő hónaptól ajándékba kapsz minden hónapban egy könyvet elektronikus formátumban)

2 havonta klubtalálkozó + előadások: élő rendezvény, ahol találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat miközben közösen fejlődünk (természetesen a járványhelyzetre való tekintettel a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymás egészségére, így a klubtalálkozók időpontjai nyáron és ősszel ettől függnek)

***

A Klubban található tudástár jelenlegi értéke összesen 954.800 Ft.

Viszont a Boldogság Projekt Klub úgy működik mint a Netflix! Egy alacsony havidíjért cserébe hozzáférhetsz a teljes tudástárhoz! Segíteni akarunk Neked megvalósítani az álmaid! Kezdhetjük?

A tagság ára egy hónapra:

3.990 Ft

/hó

A havi klubtagság bármikor, egyetlen kattintással lemondható!

Éves klubtagság

4 hónap ajándék tagság, ha az éves klubtagságot választod! 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

A regisztráció után azonnali elérhető lesz Számodra:

12 db workshop (ez jelenleg 178 videó, több mint 40 óra felvétele, 200+ feladattal)

i

200 db bestseller önfejlesztő könyv összefoglalója (ezzel hozzáférést kapsz a világ legjobb önfejlesztő szakembereinek a tudásához és tanácsaihoz)

8 db ajándék könyv (az ajándék könyvekhez a regisztráció után azonnal hozzáférést kapsz elektronikus formátumban)

Naponta frissülő hasznos tanácsokat tartalmazó cikkek (a hírek helyett inkább ezeket olvasgasd naponta)

w

Havonta 2 alkalommal élő kérdezz-felelek webinár (itt segítünk Neked átlépni az előtted álló akadályokat a fejlődésed útján)

Havonta 2 szakértői interjú felvétele (az interjúk témája szorosan kapcsolódni fog az adott hónap új workshopjához, ezzel is segítve a gondolkodásmódod szélesítését)

~

Zárt csoport, ahol aktívan támogatjuk és segítjük egymást (az aktivitásról folyamatosan gondoskodunk)

 

Újdonságok a következő hónaptól:

1 db új workshop minden hónapban online videókkal, feladatokkal és végigcsinálási stratégiával (a workshop témájáról mindig közösen fogunk dönteni előre)

i

Havonta 10 db új könyvösszefoglaló (hogy legyen mit olvasgatnod, ha van egy kis szabadidőd)

2 havonta klubtalálkozó + előadások: élő rendezvény, ahol találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat miközben közösen fejlődünk (természetesen a járványhelyzetre való tekintettel a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymás egészségére, így a klubtalálkozók időpontjai nyáron és ősszel ettől függnek)

***

A Klubban található tudástár jelenlegi értéke összesen 954.800 Ft.

Viszont a Boldogság Projekt Klub úgy működik mint a Netflix! Egy alacsony éves díjért cserébe hozzáférhetsz a teljes tudástárhoz 1 éven keresztül! Segíteni akarunk Neked megvalósítani az álmaid! Kezdhetjük?

A tagság ára egy évre:

29.990 Ft

/év

Az éves tagságot akár utánvéttel is megrendelheted!

A Boldogság Projekt Klub a tudatos és fejlődni akaró emberek közössége! Magadra ismertél? Akkor csatlakozz még ma!

Sok millió forintot költöttünk arra a tudásra, amit a Boldogság Projekt Klubban megosztunk Veled

A Klubban található workshopok, könyvek, interjúk és példák felfedik előtted azokat a gyakorlatban is működő módszereket, amiket mi a saját bőrünkön, első kézből tapasztalhattunk meg. Te szerencsés vagy, hiszen a Boldogság Projekt Klubbal lerövidítheted magadnak ezt a tanulási utat. 😉

Kiszámoltuk, hogy a Boldogság Projekt Klub egy éves tagsága, napokra leosztva mindössze  83 forint/nap! 83 forint! Az tudod mit jelent a valóságban? Körülnéztünk a Sparban, ahova járni szoktunk… Napi 83 forint… az napi 1 sportszelet ára… vagy 1 darab pékáru! Ilyen jelentéktelen és felejthető dologra gondolkodás nélkül elköltünk ennyi pénzt naponta. Fel sem tűnik. Két darab ötven forintos… és még vissza is kapsz belőle! 🙂

Az elmúlt 6 évben több ezer órát töltöttem írással (Ákos vagyok)! Ha olvastad valamelyik könyvem, vagy részt vettél valamelyik képzésünkön, esetleg csak követed az ingyenes 365 napos motivációs sorozatot, akkor már tudhatod, hogy csak a gyakorlatban hiszek. Ezt a gyakorlatot fogod kapni a Klubban is! Azonnal megvalósítható, érthető & hasznos feladatokat!

De emeljünk léptéket. A napi 83 forint, az durván heti 600 forint… ami egy kávé ára itt Budapesten egy max közepesnek mondható helyen… hetente egyszer… ugye annyi lecsúszik? 600 forint… kb. két sajtburger ára a mekiben. Ennyit bárki megengedhet magának. Az elérhetőség pedig szempont volt a Klub árazásánál. Ennyit bárki képes beleinvesztálni a fejlődésébe, ha komolyan gondolja! 😉

Megkaptad minden kérdésre a válaszod?

Ha még van kérdésed, akkor nézd meg a gyakran ismételt kérdéseket, amik mindent tisztáznak a klubtagsággal kapcsolatban:
Hogyan kapom meg a hozzáférésem a Boldogság Projekt Klubhoz?

A Boldogság Projekt Klub 100% digitális! (Kivéve a kéthavonta megrendezésre kerülő klubtalálkozókat.) Bankkártyás fizetés esetén a Klub zárt felületéhez a visszaigazoló levélben elküldjük a hozzáférési adatokat. Amennyiben utánvéttel rendeled meg az éves tagságot, úgy a GLS futárszolgálat fogja házhoz vinni Neked a hozzáférési adatokat. A szállítási idő maximum 3-4 munkanap.

Hogyan fizethetem ki Klubtagságot?

A havi tagságot kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Az éves tagságot viszont akár utánvéttel is megrendelheted. Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Utánvétel esetén a GLS futárnak fogsz tudni fizetni készpénzben!

Hogyan működik a havidíj kifizetése?

A tagság havidíját bankkártyával tudod kiegyenlíteni minden hónapban. Ez egy kényelmes megoldás a Számodra. A havidíj minden hónapban automatikusan megújul. Természetesen a tagságod bármikor le tudod mondani akár egyetlen kattintással. Bankkártyád adataid mi nem tároljuk el, tehát nem is fogjuk ismerni semmilyen banki adatod. Ezt a rendszert az OTP, a legnagyobb magyar bank biztonságosan üzemelteti. Szóval nincs okod aggodalomra. 🙂

Valami rejtett költség, ami miatt mindig megszívom?
Nálunk nincs ilyen! Ez aBoldogság Projekt, mi Neked akarunk jót! Van vagy a havidíj vagy az éves tagsági díj és ennyi. Slussz-passz! Szeretjük az egyszerű dolgokat.
Hogyan érem el a korábbi anyagokat a Klubban?

A Boldogság Projekt Klubban jelenleg 12 db workshop, 200 db könyv összefoglaló és 2 interjú érhető el. A következő hónaptól viszont minden hónapban felkerül 1 db workshop, 10 db könyv összefoglaló és 2 db interjú. Így ameddig klubtag vagy, addig folyamatosan elérhető Számodra az összes anyag, ami a Klubban elérhető! Olyan, mint a Netflix vagy az Hbo Go.

Hogy tudok részt venni a kérdezz-felelek adásokon?

Kéthetente hétközben tartunk 1-1 online kérdezz-felelek élőt a Facebookon. Ezen nagyon egyszerű a részvétel:

1. Mindig időben értesítünk a kérdezz-felelek időpontjáról.

2. A megadott időben jelentkezz be a Facebookra és kattints a Boldogság Projekt oldalára. Ezután már láthatod is a Facebook élőt!

Mikor és hol lesznek a Klubtalálkozók?

A következő Klubtalálkozóval egybekötött előadást szeptember közepén tartjuk Budapesten. Pontos helyszínt még nem tudunk mondani, ez majd a létszámtól függ. De ha csatlakozol a Klubba, akkor pontosan fogsz értesülni a részletekről.

Szeptemberen kívül, idén még novemberben és decemberben tartunk klubtalálkozót szintén Budapesten. Év végén azért lesz kettő is, mert a nyáron (augusztusban) nem tartunk összejövetelt, mert tapasztalataink alapján a nyár végén mindenki mással van elfoglalva. 🙂

(Természetesen a járványhelyzetre való tekintettel a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymás egészségére, így a klubtalálkozók időpontja és helyszínei változhatnak az aktuális helyzettől függően.)

Hogyan kapom meg a számlát a fizetés után?

Ha éves tagságot vásárolsz, akkor rögtön megkapod a rendelésedről szóló számlát a visszaigazoló emailben. Ha a havidíjat választod, akkor minden hónapban elküldjük Neked emailben az aktuális számlát. 🙂

Hogyan tudom lemondani a tagságom?

Alapelvünk, hogy kiváló tananyagból építjük fel a Klubot. Ettől függetlenül sajnos előfordulhat hogy valamiért úgy érzed már nincs rá szükséged, amit meg is értünk. Ha így döntesz kötetlenül lemondhatod bármikor a zárt oldalon lévő link segítségével! Pofonegyszerű, mindössze egyetlen kattintás!


A biztonságos bankkártyás fizetésről az OTP SimplePay gondoskodik.

A Boldogság Projekt kiadója Novák Ákos és a Happy Productions Kft. © 2014-2020 – AdatvédelemÁSZF

Pin It on Pinterest