FIGYELEM: Fejlődni akaró és tanulni hajlandó társaim...

Az egyetlen önfejlesztő könyvcsomag, amire igazából szükséged van a személyes fejlődésedhez!

A könyvcsomag, ami már több ezer ember életét változtatta meg, ❤️ most a Tiéd lehet 75% kedvezménnyel! 🎁

Kattints ide és rendeld meg a Boldogság Projekt könyvcsomagot

Egy kis receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre. Olvasd nyitottan, kíváncsian, reménytelien és meglátod, milyen jó úton vezet majd végig a könyv 52+1 gondolatával és a Neked szóló “gondolkodni-valókkal”. Sok boldogságot és sikert kívánok én is!

Erdős Ágnes

a MadeByYou Budapest vezetője, madebyyou.hu

Egy könyv, melynek szerzője káoszt teremtve maga körül, igyekszik rendet tenni magában és a világhoz való viszonyában. Önmagát keresve rombolja le egyesével a gátakat, és keresi a járható utat, amihez gyakorlati feladatokat is mutat az olvasónak. Nem egyetemes megoldást kínál, hanem alternatívát, hogy miként boldogulhatsz a mai világban. Nem ígér a könyv gyors sikert, sem könnyű boldogságot, ahhoz kedves olvasó – így egymásközt szólva – Te is kellesz. Az árat Neked kell megfizetni minden nap, ahogy Ákos is teszi ezt évek óta. Pontosan ezért az egyik legőszintébb és hitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam, nincs benne melléduma és sallang. Miután elolvastad a könyvet azt ajánlom ismerkedj meg Novák Ákossal személyesen is, sokat tanulhattok egymástól.

Venczel Tamás

Milyen könyvek vannak a csomagban?

A siker kulcsa: Boldogság

A változás kézikönyve 52+1 lépésben

100+ olvasói vélemény alapján:

Készen állsz rá, hogy megváltoztasd az életed? Volt már olyan Veled, hogy elhatároztad: megváltoztatod az életed? Te is szoktál álmodozni, ábrándozni? Szoktál újévi fogadalmakat tenni? Szeretsz tanulni? Imádod az önfejlesztést? Jobb ember, jobb társ, jobb barát akarsz lenni? Végig akarod csinálni, amit elhatározol? Meg akarod valósítani az álmaid és céljaid? Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor jó hírem van Számodra! Mert megírtam Neked “A siker kulcsa: Boldogság ” című könyvet, melynek segítségével megértheted álmaid mozgatórugóit, és ami támogatni fog a céljaid megvalósításában is! A könyvben található feladatok és tanítások (52+1 fejezet van a könyvben) segítségével minden nap melletted leszek mostantól.

Oldalszám: 228
ISBN: 978-963-12-2767-3
Kiadás éve: 2015

Tépd le magadról a láncokat!

És fedezd fel a saját utad…

50+ olvasói vélemény alapján:

Az élet változás. Állandó összeköttetésben van a múltunk a jelenünk és a jövőnk. De vajon milyen üzenetet hordoz magában eddigi élettapasztalatunk? Hogyan vagyunk képesek hasznosítani tapasztalatainkat, hogy azok hozzásegítsenek jövőnk pozitív alakulásához? Mit vagyunk hajlandóak megtanulni, beismerni és elengedni? Miért érezzük úgy, hogy a félelmeink megfojtanak, ha nem lépünk túl rajtuk? Már évek óta foglalkoztat ez a sok kérdés. Ebben a könyvben olyan gyakorlatokon keresztül vezetlek, melyek nekem nagyon sokat segítettek az elmúlt években. A könyvben található gondolatok és feladatok tettek olyan emberré, aki ma vagyok. Tapasztalataimat interaktív módon osztom meg Veled, hogy Benned is felkavarják az állóvizet. Korábban nem éreztem a magamra csavart láncok súlyát, de miután megszabadultam tőlük, megértettem hogy miért érdemes élni. Talán Te is így vagy vele. Talán soha nem gondoltál rá, hogy láncok nélkül is van élet. Ebben a könyvben megmutatom Neked, hol kell keresned a saját láncaid és azt is, hogyan szakítsd le őket magadról.

Oldalszám: 130
ISBN: 978-963-12-7290-1
Kiadás éve: 2016

Vedd vissza az irányítást az életed felett

Maxold ki a benned rejlő erőt

50+ olvasói vélemény alapján:

Vedd vissza az irányítást az életed felett. Találó cím úgy gondolom, hiszen a mondanivalója mindenkinél betalál, aki azt érzi, hogy nincs a kezében a sorsa. Ahhoz azonban, hogy a saját kezünkbe vegyük az életünk irányítását mindössze egyetlen dologra van szükség. Ez az egyetlen végső dolog pedig nem más, mint a motiváció. Számtalan cikk, videó és könyv szól arról, hogyan legyünk sikeresek és boldogok az életben. Tippek, trükkök, praktikák ezreit ismerhettük már meg általuk. Amit egyébként nagyon jó dolognak tartok. Örülök, hogy olyan korban élhetek, amikor az információcsere egyszerűvé vált és a tudás megszerzésének lehetősége megnyílt sok millió ember számára. Viszont az évek alatt egyetlen könyvet sem olvastam, ami kimondottan csak a motiváció oldaláról közelítette volna meg a sikerhez vezető utat. Ez a könyv éppen ezért született meg. Hiszen ha a belső motivációnk nincs rendben, akkor az olyan, mintha két darab törött lábbal próbálnánk megnyerni az olimpiai 100 méteres futást. A belső motiváció az egyetlen olyan végső erő, ami képes kihúzni önmagunkat a szarból. Ez a könyv segít felfedezni önmagadban ezt az erőt! Ezt megígérhetem.

Oldalszám: 161
ISBN: 978-615-80944-3-6
Kiadás éve: 2019

Tetszenek a könyvek? Most 11.970 forint helyett 2.990 forintért a Tiéd lehet a teljes csomag!

Kattints ide és rendeld meg a Boldogság Projekt könyvcsomagot

Fantasztikus, érthető és minden ember számára hasznos gondolatokat tartalmaz a könyv, szórakoztató és elgondolkodtató formában. A könyv tagolása nagyon tetszik, rövid fejezetek és mindegyikhez hasznos gyakorlatok is tartoznak, így aki nem szokott olvasni, annak is ösztönző, hogy végigolvassa, vagy kedve szerint bárhol felüthesse. Nem csak az önismereti úton indulóknak ad élményt, és hasznos gondolatokat, hanem mindenkinek képes egy tükröt tartani.

Magyar Kitti

Mióta elolvastam azóta jön velem mindenhova. Nagyon szeretek olvasni, kikapcsol és új helyekre repít, de ez más volt… A könyvet ajánlom mindenkinek , akinek vannak céljai , és azoknak is akiknek nincs, mert ezután lesz! Sőt azoknak is, akik úgy érzik elérték a céljaikat. Régen olvastam ilyen elgondolkodtató, életátértékelő könyvet. Rengeteg alap igazság van benne, amiket talán valahol mindannyian tudunk de valahogy mégsem… vagy nem merünk elgondolkodni rajta, vagy kimondani nem merjük?! Nagyon jó gyakorlatok vannak benne, folyamatosan jegyzeteltem, füzetet vezettem és azóta sokkal közelebb vagyok a céljaimhoz (nem viccelek). Tényleg ajánlom mindenkinek!

Süle Linda

Készen állsz rá, hogy egy magasabb szintre lépj, és megtanuld, hogyan győzd le a félelmeid, hogy végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál?

Ha igen, akkor a 3 könyvből álló csomagban végig fogom a kezed és segítek elérni a céljaid, melyekre mindig is vágytál! Ebben segítünk  már 6 éve a fejlődésre vágyóknak! 🏆

30.000+

lelkes önfejlesztő találkozott már a Boldogság Projekt inspiráló üzeneteivel

5.000+

elégedett könyvvásárló olvasta már a könyveinket 2015 óta

2.000+

workshop résztvevőnknek segítettünk 2014 óta

v

13

év önfejlesztő tapasztalatát szerezheted meg azonnal

Kattints ide és rendeld meg a könyvcsomagot

Ahol már találkozhattál a Boldogság Projekttel:

Lapozz bele a könyvekbe

Mind a 3 könyvbe bele tudsz nézni. A könyvek borítóján megjelenő nyilak segítségével tudsz lapozni. ⬅️➡️

A könyvcsomag megrendeléséhez kattitns ide

Tiszta, igazi, őszinte, személyes, velős, kíméletlen és lényegretörő. Cirógatásra senki ne számítson, ez a könyv nem ígérget instant, könnyű megoldásokat, cukormázzal leöntött kacsalábon forgó palotát. Kapunk viszont helyette tisztánlátást, személyes történeteken keresztül bemutatott élethelyzeteket és a tudatot, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal. Kíméletlenül rávilágít, hogy az életünk a saját kezünkben van! Igenis a legnehezebb időkben is vannak lehetőségeink, de a sikerhez vezető út kemény munka, nem ingyen adják.

Tóth Daniella

Ez a könyv a lelkiismeretünk írott tükre. Azonban a tükör másik oldalán a szerzők állnak és nyers kíméletlenséggel mondják el a valóságot, egyfajta belső hangként. Hiszem, hogy mindenki magára ismer ebben a tükörben. Azoknak ajánlom a könyvet, akik képesek a dolgok mélyére látni és kellő bátorsággal rendelkeznek ahhoz, hogy saját álarcuk mögé tekintsenek. Nem mondják meg miként éljünk helyesen, hogyan legyünk boldogok, de kimondják azt, amihez sokunknak nincs bátorságunk és gondolkodásra késztetnek. Nem oldják meg helyettünk a gondokat, hanem rávezetnek arra, hogy megtaláljuk a bennünk rejlő válaszokat. Talán az egyik legnehezebb a saját magunk által felépített akadályokat és félelmeket legyőzni. A könyv sorai ott fognak motoszkálni a gondolatokba és csak remélni tudja, hogy ő más, jobb… ekkor kezdődik majd a változás, egy másik út.

Szigeti Nikolett

Neked való a könyvcsomag, ha...

R

Te is fel akarod rázni az életed és izgalmasabbá akarod tenni a szürke hétköznapokat…

R

Te is úgy érzed, hogy megrekedtél az életben és változtatni akarsz ezen…

R

Te is úgy érzed, hogy többre vagy képes, többre vagy hivatott ebben az életben…

R

Te sem azt csinálod, amit szeretsz és úgy érzed, mintha lekésnéd a saját életed…

R

Úgy érzed, hogy rossz emberek vesznek körül és a környezeted már nem képes motiválni…

Kattints ide és rendeld meg a könyvcsomagot

Online Marketing Megvalósító Műhely

Ki az a Novák Ákos és miért érdemes rá hallgatnod?

Online Marketing Megvalósító Műhely

Szia Novák Ákos vagyok, a Boldogság Projekt megálmodója, ami 2014 óta minden reggel motivációs üzeneteket küld több, mint 30.000 fejlődni vágyó társadnak. 🥳 Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy felszámolom az addigi életem, mert zsákutcának éreztem. Ezután egyetlen hátizsákkal vágtam neki a világnak, hogy megismerjem önmagam, az álmaim és a céljaim. Végül egy időre Thaiföldre költöztem. Dél-Kelet Ázsiában megszületett bennem a Boldogság Projekt gondolata, melynek célja, hogy az ember jobban megismerje önmagát és korlátait. Ahhoz azonban, hogy idáig eljussak az életben, rengeteg tanulásra, és tapasztalatra volt szükségem. És bár ezen az úton egyedül indultam el, de a fejlődésemnek hála a sors 2016-ban megajándékozott életem szerelmével. 😍 Akivel azóta közösen építjük a Boldogság Projektet. 👊

A Boldogság Projekt fő küldetése, hogy az önismeret és a személyiségfejlesztés eszközeivel egy boldogabb és élhetőbb helyet építsünk Magyarországból! 🚀

A 2020-as év és a koronavírus mindenkit rádöbbentett, hogy milyen törékenyek is a céljaink és a terveink. De megtanulhattuk azt is, hogy mennyire fontos a pozitív hozzáállás és a kitartás. És bár a körülményeinket nem tudjuk mindig befolyásolni, a körülményeinkre adott reakcióinkat viszont igen! Ezekben a nehéz és történelmi időkben mindannyiunknak szüksége van egy segítő kézre. Ezért jött létre a Boldogság Projekt is – bár 6 évvel ezelőtt még nem sejtettem, hogy egy világjárvány okozta sokkhatásra is támogatást tud nyújtani. ✌️

Kattints ide és csatlakozz a Boldogság Projekt Tudástárhoz!

Az a helyzet, hogy olyan ez a könyv, mintha én írtam volna. Nem azért mert írtam valaha is könyvet vagy mert jó író lennék. Hanem azért mert amióta belekezdtem a saját kis vállalkozásom építésébe, teljesen ugyanezekre a dolgokra jöttem rá. Célok, munka, energia, elhivatottság, szenvedély, pozitív gondolatok, pozitív tettek. Nagyon komoly megerősítést kaptam ezzel, hogy valószínűleg jó úton haladok. Minden érthető a könyvben, nem marad az emberben kérdőjel.

Fodor Szabolcs

teabazaar.hu – szálas teák a világ minden tájáról

Régóta foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel. Sok emberrel találkoztam már, akik terjesztik az “igét”, mondják fel fejből a leckét, viszont a saját életükben nem tudják alkalmazni amiről “prédikálnak”, sokszor még az ellentéte szerint is viselkednek. Tudnod kell, hogy Ákos az egyik legrégebbi barátom. Ezt azért tartom fontosnak, hogy tudd, mert a közel 20 év alatt végigkísértem Ákos útját, hogy honnan jutott el idáig. Ez a tréning pont azért ennyire hiteles, mert nem “prédikál” benne elméleti dolgokról, az összes pontot, amiről szó van benne, a saját életében is alkalmazza és meg is hozta a várt eredményeket! Számomra itt kezdődik a hitelesség! Szeretettel ajánlom Neked a MOTIVÁCIÓ BOXOT, ha szeretnél az életeden fejleszteni – vagy az életed bizonyos területein változtatni -, jobbá tenni kipróbált módszerek alapján!

Bakó-Szikszai Enikő

az énKÉPem rajzstudio vezetője, coach, terapeuta

A könyvcsomag mellé egy rakás ajándékot is szerezhetsz magadnak!

8.970 Ft értékű ajándékot kapsz, ha most rendelsz!

25 jelenleg is sikeresen működő online értékesítési folyamat esettanulmánya

Ajándék #1

A változás napja workshop teljes prezentációja

A Változás Napja egy nagysikerű rendezvénye volt a Boldogság Projektnek. Ennek az egész napos interaktív, workshop jellegű előadásnak kapod meg a teljes prezentációját ajándékba.

Az ajándék értéke: 4.990 Ft

25 jelenleg is sikeresen működő online értékesítési folyamat esettanulmánya

Ajándék #2

A bajnok benned él: az én történetem

Ebben a kis füzetben elmesélem Neked a teljes életutam. Tanulságos lesz. 😀 Kíváncsi vagy rá, hogyan jutott el egy lakótelepi kissrác Thaiföldre? Ha igen, akkor ez Neked szól.

Az ajándék értéke: 1.990 Ft

25 jelenleg is sikeresen működő online értékesítési folyamat esettanulmánya

Ajándék #3

Önbizalombomba könyv

18+1 gyakorlati tipp az önbizalomnöveléshez. Ezt és még számos érdekes történetet és esettanulmányt ismerhetsz meg ebből a közel 100 oldalas kis könyvből, amit még 2017-ben adtunk ki, viszont kizárólag csak egy workshop résztvevői kapták meg. Így ez egy teljesen exkluzív könyv, amihez másol nem is fogsz tudni hozzáférni.

Az ajándék értéke: 1.990 Ft

Kattints ide és rendeld meg a könyvcsomagot az ajándékokért

Az ajándékok összértéke 8.970 Ft, de ha most rendelsz, akkor ingyen megkapod a teljes ajándékcsomagot!

Válaszd ki a Számodra legszimpatikusabb csomagot:

Boldogság Projekt könyvcsomag

R

A siker kulcsa: Boldogság e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

Tépd le magadról a láncokat! e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

Vedd vissza az irányítást az életed felett e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

AJÁNDÉK #1: A változás napja workshop teljes prezentációja

Az előadás teljes prezentációja (pdf formátumban)

R

AJÁNDÉK #2: A bajnok benned él: az én történetem e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

AJÁNDÉK #3: Önbizalombomba e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

30 napos pénzvisszafizetési garancia a kockázatmentes megrendeléshez

A könyvcsomag értéke ajándékokkal együtt 20.940 Ft. Te azonban most megrendelheted mindössze:

2.990 Ft

Könyvcsomag & Boldogság Projekt Tudástár tagság

R

A siker kulcsa: Boldogság e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

Tépd le magadról a láncokat! e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

Vedd vissza az irányítást az életed felett e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

Korlátlan hozzáférés a Boldogság Projekt Tudástárhoz

11 workshop, 9 nemzetközi szakértő, 287 feladat, 200+ könyv összefoglaló és hónapról hónapra folyamatosan frissülő tartalom. Ehhez kapsz hozzáférést 6 hónapra!

R

AJÁNDÉK #1: A változás napja workshop teljes prezentációja

Az előadás teljes prezentációja (pdf formátumban)

R

AJÁNDÉK #2: A bajnok benned él: az én történetem e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

AJÁNDÉK #3: Önbizalombomba e-könyv

A könyv elektronikusan letölthető változata (pdf)

R

30 napos pénzvisszafizetési garancia a kockázatmentes megrendeléshez

A könyvcsomag és a Boldogság Projekt Tudástár értéke ajándékokkal együtt 146.790 Ft. Te azonban most megrendelheted mindössze:

9.970 Ft

Biztonságos bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül

365 napos pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia a kockázatmentes csatlakozáshoz

100% GDPR kompatilbilis

Az adataid biztonságban lesznek: Az Alapítók.hu 100% GDPR kompatilbilis

"A kutya megette" garancia

A kutya megette garancia

Hogy megkönnyítsük a döntésed, 30 napos garanciát vállalunk a könyvcsomagra. Így gyakorlatilag kockázatmentesen megrendelheted.

Természetesen a könyvben leírt dolgok egyike sem varázslat, ezért az eredményekhez szükség lesz a Te elkötelezettségedre és a tetteidre is. Viszont ha elvégzed a könyvekben található feladatokat, átülteted a tanultakat a gyakorlatba és ezután sem jönnek az eredmények, akkor visszatérítjük a könyvcsomag teljes árát! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy írsz nekünk egy emailt „A kutya megette” tárggyal, mi pedig vissza fogjuk utalni a teljes árat. Láthatod, gyakorlatilag nincs vesztenivalód. A mi sikerünk mérője a Te boldogságod! ❤️

Ez tetszik! Kérem a könyvcsomagot most azonnal

Gyakran felmerülő kérdések

Nekem való a könyvcsomag?

Ha jobban meg akarod ismerni önmagad akkor mindenképpen! Emellett ha a legrövidebb utat keresed a céljaid megvalósításához, akkor a legjobb helyen jársz. A könyvcsomag segít felfedezni a Benned rejlő határtalan erőt az önismeret útján!

Működni fognak a tanultak a valóságban is?

A könyvekben található gondolatok és feladatok tartalmaznak minden értékes tudást! A gyakorlatba viszont Neked kell ültetned amit elsajátítottál. Ahogy mondani szoktuk: “A fekvőtámaszt nem tudjuk helyett megcsinálni.” Ellenben minden másban fogjuk a kezed, hogy a lehető legkönnyebben tudd átültetni a valóságba azt a rengeteg értékes tudást, ami Rád vár. 🙂

Miért érdemes most megrendeled, ahelyett hogy halogatnád a döntést?

Pont most van itt az ideje a cselekvésnek! Ha tényleg látható eredményeket akarsz elérni az életedben, akkor valahol muszáj lesz választ kapnod azokra a kérdésekre és kételyekre amik felmerülnek benned . Ha szükséged van a tudásra és az útmutatásra, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd az álmaid, akkor tényleg nincs mire várnod. Nincs értelme tovább várni a „megfelelő pillanatra”, mert az éppen most van – hiszen ha már eddig elolvastad az oldalt, akkor valóban elkötelezett vagy a saját fejlődésed iránt. Mi hiszünk Benned és segíteni fogunk, de az első lépést Neked kell megtenned: Rendeld meg a könyvcsomagot most!

Ezek most e-könyvek vagy nyomtatott könyvek?

Ez a könyvcsomag kizárólag elektronikusan érhető el! Egyrészt védjük a környezetünket, másrészt csak így tudjuk biztosítani Számodra ezt az elképesztően kedvező árat. Ha ugyanis nincs nyomtatási, logisztikai és szállítási költség, akkor a tudáshoz már ezen az áron is hozzá tudsz jutni. A könyveket pdf formátumban fogod tudni letölteni, a linkeket pedig a visszaigazoló emailben azonnal küldjük is!

Van pénzvisszafizetési garancia?

Természetesen! Hogy megkönnyítsük a döntésed, 30 napos garanciát vállalunk a könyvcsomagra. Így gyakorlatilag kockázatmentesen belevághatsz és megnézheted a könyvcsomagot. Gyakorlatilag tehát nincs vesztenivalód és nem vállalsz semmilyen kockázatot sem.

Bármilyen más kérdésed van?

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj egy emailt az akos@boldogsagprojekt.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

Kattints ide és válaszd ki a Számodra szimpatikus opciót!

2020 Minden jog fenntartva © Happy Productions Kft.   ÁSZF   Adatvédelem
OTP SimplePay

Pin It on Pinterest