Boldogság Projekt logó

Légy pozitív és maradj erős!

Motiváció a céljaid megvalósításához minden reggel a kávéd mellé!

A regisztráció után minden reggel küldünk Neked egy cikket, interjút, esettanulmányt vagy kutatási eredményt az önfejlesztés világából! Csatlakozz a Boldogság Projekthez és váltsd valóra az álmaid:

.

Mit mondanak, akik már olvassák a Boldogság Projekt napi inspiráló üzeneteit?

Nekem most különösen jól esnek (mert egy nehéz időszakon vagyok túl) és inspirálnak a mindennapi emailek! Reggel mindjárt ezzel kezdem a napot! Segítségedet nagyon köszönöm és hálás vagyok érte!

Körmendi Anikó

Gratulálok a Boldogság Projekthez. Hálásan köszönöm, hogy rendszeresen küldöd a feladatokat. Nagyon szeretem az idézeteket és itt 3 az 1-ben megkapom (idézet, feladat, személyiségfejlesztés). Sokszor jut eszembe mennyi időt és energiát kellett belefektetni mire ez így összeállt, hogy ilyen jó legyen. Ehhez képest nekem könnyű, mert nem kell nap mint nap gondolkoznom, mit tegyek a fejlődésem érdekében. KÖSZÖNÖM!!!

Bakosné Baranyi Ibolya

Először is köszönetet szeretnék mondani, a munkádért, mert amit csinálsz, számomra elképesztő! Nagyon jó ötlet volt ez a projekt, mind az idézetek és a napi motivációs feladatok tekintetében. Őszintén megvallva, nem tudom mi késztetett arra, hogy feliratkozzak a sorozatra, de valószínűleg ez volt az egyik legjobb döntésem életemben. Azt mondják véletlenek nincsenek és ezt én is így gondolom. Erre a kitartó munkád a példa, ugyanis egy levelet pont akkor kaptam meg amikor szükségem volt rá és segített is megértenem aznap, hogy nem kell mindig zökkenőmentesen mennie a dolgoknak. 🙂

Gecseg Tamás

Már 14 napja kapom a motiváló leveleket, és meg kell, hogy mondjam nagyon megszerettem. Mindig ezzel kezdem a napom és a tanulságos idézetek mosolyt csalnak az arcomra. Örülök, hogy elkezdtem ezt a projektet és a barátaimnak is ajánlottam.

Bartos Anita

Őszintén szólva nem szoktam véleményt írni,de ez most más valamiért. Először is gratulálok a “BoldogságProjekt”-hez. Örülök,hogy az utamba került, elvégre minden okkal történik 🙂 Minden reggelt azzal indítok, hogy elolvasom az aktuális bölcsességet és a hozzá tartozó gondolkodni valót is, amin a nap folyamán van, hogy tudatosan van ,hogy kevésbé tudatosan elmélkedek. Határozottan tetszik. Napi pozitív megerősítésként helye van a mindennapjaimban. Egyébként az elmúlt időszakban volt olyan, ami abszolút aktuális volt a jelenlegi élethelyzetemhez. A bölcsességekhez tartozó képek is nagyon jók mindig. További sok sikert és remélem sok emberhez eljut a boldogság 🙂

Lakatos Szandra

Tetszenek a napi küldemények! Azok a gondolatok, kérdések és válaszok, melyek a kis szösszenetekben vannak. Bennem is munkálkodnak, felmerülnek. Tehát mindig kapok valami pozitív visszajelzést általuk.

Csányi Krisztina

Mit tartalmaznak a napi motivációs üzenetek?

Ötletek

Egy rakás ötletet meríthetsz a napi levelekben található cikkekből, amik segíthetnek Neked is fenntartani a motivációd a céljaid elérésében.

Követendő példák

Tanítani nem szóval, hanem példávan kell! Ezt az elvet követve rengeteg olyan történetet osztunk meg Veled, amik követendő példák lehetnek Számodra is.

Lépésről-lépésre útmutatók

Imdájuk azokat az útmutatókat, amiket könnyen ki lehet próbálni a való életben is! Éppen ezért sok cikkünket épül ilyen útmutatókra.

Légy pozitív és maradj erős!

Motiváció a céljaid megvalósításához minden reggel a kávéd mellé!

A regisztráció után minden reggel küldünk Neked egy cikket, interjút, esettanulmányt vagy kutatási eredményt az önfejlesztés világából! Csatlakozz a Boldogság Projekthez és váltsd valóra az álmaid:

.

Pin It on Pinterest