Boldogság Projekt logó

🔒 Fejezd be a regisztrációd: 2/3 lépés

  • 66% 66%

100+ nemzetközileg elismert személyiségfejlesztő szakértő segít a céljaid megvalósításában 2021-ben

A következő előadások januárban már elérhetőek a Boldogság Projekt tagok számára:

A nemzetközi szakértők mellett saját workshopokkal is segítünk Neked a személyes fejlődésedben

11 Boldogság Projekt workshop & 300+ megvalósítást segítő feladat is azonnal elérhető a Boldogság Projekt tagoknak:

200+ önfejlesztő könyv összefoglalója érhető el azonnal a regisztráció után

Számos olyan nemzetközi sikerkönyvből tanulhatsz a Boldogság Projekt zárt oldalán, amik eddig magyar nyelven még nem voltak elérhetőek – viszont már milliók életét változtatták meg a világban! Egy kis ízelítő, mi vár Rád azonnal a tagság után (csak a könyvborítókon szerepel angol felirat, az összefoglalók természetesen magyar nyelvűek):

A következő témákban várnak Rád összefoglalók a csatlakozás után: Személyes fejlődés, Motiváció, Egészség és fitness, Pszichológia, Mindfulness és boldogság, Karrier és siker, Spiritualitás, Hatékonyság és produktivitás, Kreativitás, Nevelés, Vállalkozás, Pénz és befektetés, Marketing, Menedzsment és vezetés

És ami miatt a Boldogság Projekt módszertana garantáltan működni fog: motiváció minden reggel

Boldogság Projekt

"Az emberek gyakran mondják, hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos, a fürdés sem... Pont ezért ajánlott naponta!" - Zig Ziglar

A Boldogság Projekt módszertan lényege a napi aktivitás. Kizárólag ugyanis csak a folyamatos tudatossággal lehetséges elérni bármilyen eredményt. Ebben a folyamatos tudatosságban segítünk Neked úgy, hogy minden reggel küldünk egy napindító üzenetet. Ezekben az üzenetekben egy-egy ajánlott videó vagy könyv összefoglaló lesz, amit aznap 15-20 perc alatt fel tudsz dolgozni.

Ha 1 teljes éven keresztül minden nap 20 percet fordítasz a saját fejlődésedre, az több mint 3 teljes munkahét! Elképesztő eredmények várnak Rád ha ezt végigcsinálod! Márpedig mi támogatni fogunk benne!

Ha tetszik a Boldogság Projekt, akkor katt ide és fejezd be a regisztrációd!

i

4.000+

oldal azonnal elérhető tudásanyag

l

300+

feladat a megvalósításhoz

I

100+

óra workshop és előadás videófelvétel*

100+

nemzetközileg elismert szakértői előadás & interjú*

365

napon át minden reggel egy inspiráló és támogató napindító üzenet*

Egy őszinte üzenet leendő Boldogság Projekt tagoknak:

Címzett: Akik készen állnak rá hogy legyőzzék a kifogásokat, a félelmeket és a külső körülményeket, hogy végre egy olyan életet élhessenek, amire mindig is vágytak

Feladó: Novák Ákos @ Boldogság Projekt

Ne keresd tovább a kifogásokat az életben… Igaz, a koronavírus átírt néhány eddig ismert szabályt. De csak azért, mert váratlanul ért minket. Nagyon sok embernek nehéz év volt a 2020, tudom jól – éreztem a saját bőrömön is. De ez nem ok arra, hogy leszegett fejjel vágjunk neki a 2021-nek. 😥 Ezt nem engedheted meg magadnak, mert a történelmet mindig a győztesek írják! A győztesek és az optimisták pedig le fogják győzni ezt a járványt, hidd el! A történelem már számtalanszor bebizonyította, hogy a remény mindig legyőzi a sötétséget. Aki hisz a reményben, csodákra képes! ❤️

Vigyázz magadra és légy elővigyázatos természetesen, de ne engedd hogy eluralkodjon rajtad a félelem. Ne engedd meg, hogy eluralkodjon rajtad a reménytelenség. Mert akiben nem ég tovább a remény tüze, annak nem tartogat több örömöt az élet. Ennél pedig több kaland vár még Rád az életben, ezt legbelül remélem Te is érzed… 😍

Mit gondolsz mi vár Rád 2-3 év múlva? Az, ami most van? Nem hiszem… Gondolj csak bele, hol voltál 2-3 éve? Ugye mennyi minden változott körülötted és benned is? Miért hiszed akkor, hogy a következő 2-3 évben máshogy lesz? 2-3 év múlva egészen más problémáid lesznek, mint amik most vannak. És teljesen mindegy, hogy milyen körülmények hatnak majd Rád. A körülményeid úgysem tudod megváltoztatni. Önmagadat, a hozzáállásodat, a gondolkodásmódod viszont igen! És pusztán ezek a dolgok képesek még a legmélyebb sötétségben is reményt ébreszteni! 👊

A Boldogság Projekt segít kihozni Belőled a legjobbat, még ezekben a nehéz időkben is. A jövőd attól függ, hogyan gondolkodsz és hogyan cselekszel a jelenben. 🏆 Ebben segítünk Neked minden nap. Zig Ziglar örök klasszikusa talán segít megérteni, miért is van szükséged a mindennapi támogatásra:

“Az emberek gyakran mondják, hogy a motiváció nem tart sokáig. Nos, a fürdés sem az… Pont ezért ajánlott naponta!”

A Boldogság Projekt pedig garantáltan támogatni és segíteni fog a motivációd fenntartásában, hogy egy év múlva elégedetten tekints majd vissza a mögötted álló időszakra! 💪

 Novák Ákos

a Boldogság Projekt megálmodója, 4 könyv szerzője és megszállott megvalósító

Ha tetszik a Boldogság Projekt, akkor katt ide és fejezd be a regisztrációd!

Boldogság Projekt tagság

R

Korláltan hozzáférés 100+ nemzetközi szakértő előadásához*

+ Havonta 8-10 új előadás videófelvételéhez kapsz hozzáférést (a jelenleg elérhető előadások értéke 99.800 Ft)

R

Korlátlan hozzáférés 200+ önfejlesztő könyv összefoglalójához

+ Havonta 8-10 új könyv összefoglalóhoz kapsz hozzáférést (az összefoglalók értéke jelenleg 98.000 Ft)

R

Korlátlan hozzáférés 11 online workshophoz és a hozzájuk tartozó 300+ személyiségfejlesztő feladatokhoz

+ Negyedévente új workshopok (a workshopok értéke jelenleg 219.670 Ft)

R

Inspiráló üzenet minden reggel az email fiókodban

Bearanyozzuk minden reggeled egy napindító inspiráló üzenettel (a napi motiváció értéke 2.990 Ft)

R

Limitált ideig 25% kedvezmény minden hónapban a havidíjra

Most 2022.07.05. éjfélig lehetőséged van kedvezményesen csatlakozni

R

Nem kell elkötelezned magad, bármikor lemondhatod.

Az előfizetés bármikor egyetlen kattintással lemondható egyszerűen

R

30 napos pénzvisszafizetési garancia a kockázatmentes csatlakozáshoz

Hogy megkönnyítsük a döntésed, 30 napos garanciát vállalunk az Boldogság Projekt tagságra

Kedvezményes csatlakozás 2022.07.05. éjfélig! A Boldogság Projekt havi tagság eredeti ára 3.990 Ft!  Próbáld ki most 25% kedvezménnyel: 

2.990 Ft /hó

Biztonságos bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül

365 napos pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia a kockázatmentes csatlakozáshoz

100% GDPR kompatilbilis

Az adataid biztonságban lesznek: Az Alapítók.hu 100% GDPR kompatilbilis

Mit mondanak, akik már ismerik a Boldogság Projektet?

“Kedves Ákos! Válogatott sportoló vagyok és éppen akkor volt egy bokaműtétem, ami után nem tudták az orvosok, hogy egyáltalán valaha fogok e tudni újra futni vele. Tavaly én is kaptam egy évtervezőt az anyukámtól, miután elkezdtem kitölteni, elérkeztem arra a pontra, hogy írjam be mi a legfontosabb cél a számomra. Azt írtam hogy a 2018-as Ifjúsági Európa-bajokság az! (Pedig akkor még nem hittem el!) Amint 2018 lett, elkezdtem dolgozni azon hogy ott lehessek ezen a versenyen. Nagyon kemény volt meg kell hogy mondjam, de megérte. 2018. június 5-én, 52 ország ellen versenyezhettem és óriási élmény volt a hazámat képviselni. 🙂 Gondoltam leírom neked, hogy mennyit segített az az élettervező vagyis mennyit segítettél te! Köszönöm szépen! ”

Fodor Nikolett

magyar válogatott magasugró

“Véleményem szerint amit és ahogyan csinálod, az úgy tökéletes. Az útmutatásod és a támogatásod tetszett a legjobban a tréningben.”

Márkus Mariann

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Tetszenek a napi küldemények! Azok a gondolatok, kérdések és válaszok, melyek a kis szösszenetekben vannak. Bennem is munkálkodnak, felmerülnek. Tehát mindig kapok valami pozitív visszajelzést általuk.”

Csányi Krisztina

véleménye a Boldogság Projektről

Őszintén szólva nem szoktam véleményt írni, de ez most más valamiért. Gratulálok a Boldogság Projekthez. Örülök,hogy az utamba került, elvégre minden okkal történik 🙂 

Lakatos Szandra

véleménye a Boldogság Projektről

“Régóta foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel. Sok emberrel találkoztam már, akik terjesztik az “igét”, mondják fel fejből a leckét, viszont a saját életükben nem tudják alkalmazni amiről “prédikálnak”, sokszor még az ellentéte szerint is viselkednek. Tudnod kell, hogy Ákos az egyik legrégebbi barátom. Ezt azért tartom fontosnak, hogy tudd, mert a közel 20 év alatt végigkísértem Ákos útját, hogy honnan jutott el idáig. Ez a könyv pont azért ennyire hiteles, mert nem “prédikál” benne elméleti dolgokról, az összes pontot, amiről szó van benne, a saját életében is alkalmazza és meg is hozta a várt eredményeket! Számomra itt kezdődik a hitelesség!”

Bakó-Szikszai Enikő

az énKÉPem rajzstudio vezetője, coach, terapeuta, enkepem.com

“Minden úgy jó, ahogy van… Az tetszett benne, hogy megmozgatott minden szempontból. Az állóvíz folyóvá változott bennem, és a folyó meghozta a várt változásokat.”

Szabó Irén

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Nagyon jó dolgokra mutat rá a bajnok benned él céltervező workshop. Megmutatja a célokhoz vezető valódi dolgokat.”

Doma Szabina

véleménye a Bajnok benned él workshopról

“Sokáig gondolkodtam, hogy részt vegyek-e ezen az 1 éves képzésen. Már több hasonló okításon vettem részt és azt gondoltam teljesen ismerem magam. Nem hittem, hogy bármi újat hallhatok a témáról. Elnézést kell kérnem Tőled Ákos! Azt kell mondjam, rengeteg új felismerést adtál, amiért nagyon hálás vagyok. Nem tudom abbahagyni az anyagok feldolgozását, alig várom, hogy a munkából hazaérjek és haladhassak. Az áráról nem is beszélve! Szinte ingyen engedsz hozzáférést a valódi tudáshoz. KÖSZÖNÖM! :)”

Juhász Szilvi

véleménye a Boldogság Projektről

“Ákos szuper vagy! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a programhoz! Már ez az első videód rengeteget adott érzésekben, gondolatokban, tudásban! Már alig várom a következőt! A napi email-ek is, amiket kapok Tőled nagyon tetszenek, szebbé, jobbá teszik a napomat. Köszönöm, hogy Rád találtam, hogy felém sodort a sors.”

Morvay Ildikó

véleménye a Boldogság Projektről

“A tréningen a közvetlen őszinteség és a példák tetszettek a legjobban. Egyenes, tiszta és ébresztő gondolatokkal van tele.”

Borostyán Attila

véleménye az Önbizalombomba workshopról

Ahol már találkozhattál a Boldogság Projekttel:

25% kedvezmény 2022.07.05. éjfélig! Csatlakozz most az űrlap kitöltésével:

Boldogság Projekt tagság megrendelő űrlap:

Boldogság Projekt havi tagság

2 990 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Simple info

Felhasználói adataid:

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!

Számlázáshoz szükséges adataid:

Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük fogadd el az ÁSZF-et!
Kérjük fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot!

Nincs mit veszítened, hiszen 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 30 napig, mindenféle kérdés nélkül!

Előfizetési feltételek: Megértettem, hogy ez egy havidíjas előfizetés, amit bankkártyával kell kiegyenlítenem, és automatikusan megújul. A megrendeléskor fizetendő havidíj 2.990 Ft (Ez a következő 30 napra biztosít hozzáférést a zárt tartalmakhoz.). Az előfizetés bármikor lemondható egyetlen kattintással a zárt oldalon, vagy egy email elküldésével az akos@boldogsagprojekt.hu email címre. Az előfizetés lemondását a fordulónap (30 naponta) előtt 48 órával szükséges kezdeményezni. Az ismétlődő bankkártyás fizetési funkciót az SimplePay by OTP Mobil biztosítja. A regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehetséges kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az ismétlődő bankkártyás fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően a boldogsagprojekt365.hu oldalon kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a tranzakciónként hozzájárulásod nélkül a Boldogság Projekt által kezdeményezve történjenek. A bankkártya adataid kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay by OTP Mobil nem fér hozzá. Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom. A vásárlással elismered, hogy megértetted és elfogadod a vásárlási feltételeket, és az adatvédelmi szabályzatot is.

R

Nem kell elkötelezned magad, bármikor egyszerűen lemondhatod a tagságod egyetlen kattintással

365 napos pénzvisszafizetési garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia a kockázatmentes csatlakozáshoz.

Biztonságos bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül.

100% GDPR kompatilbilis

Az adataid biztonságban lesznek: A Boldogság Projekt 100% GDPR kompatilbilis már évek óta.

A bankkártyás fizetést követően azonnal elküldjük a Boldogság Projekt zárt oldalához a hozzáférési adatokat egy visszaigazoló emailben.

h

A megrendeléshez tartozó számlát rögtön elküldjük egy visszaigazoló emailben a rendelésed leadása után.

w

Ha kérdésed van, akkor nyugodtan írj az akos@boldogsagprojekt.hu email címre és még aznap válaszolunk!

Pszt! Minden hónapban értékes ajándékokra számíthatsz, ha most csatlakozol a Boldogság Projekthez

Gyakran felmerülő kérdések

Tulajdonképpen mi is ez a Boldogság Projekt?

Egy online platform, ahol 11 különböző területen válhatsz az önismeret mesterévé. A 11 workshop mellett, havonata új előadások és interjúk is felkerülnek a zárt felületre, nemzetközileg elismert szakértőktől. Továbbá 200+ bestseller könyv összefoglaló is elérhető azonnal a csatlakozás után. (Havonta 8-10 új összefoglaló is felkerül.)

+ Ráadásul minden nap egy inspiráló napindító levelet is küldünk!

Nekem való a Boldogság Projekt?

Ha jobban meg akarod ismerni önmagad akkor mindenképpen! Emellett ha a legrövidebb utat keresed a céljaid megvalósításához, akkor a legjobb helyen jársz. A Boldogság Projekt segít felfedezni a Benned rejlő határtalan erőt az önismeret útján!

Működni fognak a tanultak a valóságban is?

A Boldogság Projektben található workshopok, előadások, interjúk és könyv összefoglalók tartalmaznak minden értékes tudást! A gyakorlatba viszont Neked kell ültetned amit elsajátítottál. Ahogy mondani szoktuk: “A fekvőtámaszt nem tudjuk helyett megcsinálni.” Ellenben minden másban fogjuk a kezed, hogy a lehető legkönnyebben tudd átültetni a valóságba azt a rengeteg értékes tudást, ami Rád vár. 🙂

Az összes anyag azonnal elérhető lesz a csatlakozás után?

11 workshop, 200 könyv összefoglaló és több tucat nemzetközileg elismert szakértő előadása azonnal elérhető lesz! Ezt követően 30 naponta 10-10 új előadás és könyv összefoglaló kerül fel a zárt oldalra. A napi inspiráló leveleket pedig a következő naptól kezdve küldjük.

Miért érdemes most csatlakoznod, ahelyett hogy halogatnád a döntést?

Pont most van itt az ideje a cselekvésnek! Ha tényleg látható eredményeket akarsz elérni az életedben, akkor valahol muszáj lesz választ kapnod azokra a kérdésekre és kételyekre amik felmerülnek benned . Ha szükséged van a tudásra és az útmutatásra, hogy a gyakorlatban is megvalósítsd az álmaid, akkor tényleg nincs mire várnod. Nincs értelme tovább várni a „megfelelő pillanatra”, mert az éppen most van – hiszen ha már eddig elolvastad az oldalt, akkor valóban elkötelezett vagy a saját fejlődésed iránt. Mi hiszünk Benned és segíteni fogunk, de az első lépést Neked kell megtenned: Csatlakozz most!

Ha nem vagyok biztos benne, hogy 100%-ig Nekem való a Boldogság Projekt, akkor van-e lehetőségem kipróbálni?

Próba helyett 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Számodra. Ingyen sajnos nem fogsz tudni benézni a fizetős csomagba – de az amúgy sem lenne fair azokkal szemben, akik már fizettek érte. A Boldogság Projekt olyan elkötelezett önfejlesztőknek szól, akik tenni akarnak a fejlődésükért. Ha Te is ilyen vagy, akkor pontosan tudod, hogy a Boldogság Projektbem található tudásanyag 100x többet ér 5-10 ezer forintnál. Ez ráadásul nem is különösebben nagy összeg, ennél valószínűleg többet költesz el egy héten olyan dolgokra, amire nincs is szükséged.

Mennyi ideig érvényes a hozzáférésem?

A havidíjas előfizetéssel egészen addig van hozzáférésed mindenhez, amig le nem mondod a tagságod. Ráadásul a tagsági időd alatt garantáltan felkerül még rengeteg tudásanyag, szóval midnenképpen megéri csatlakozni. 🙂

Mennyibe kerül a Boldogság Projekt?

A havi tagság ára most akciósan 2.990 Ft/hónap. Ebben az esetben kizárólag automatikus bankkártyás fizetésre van lehetőséged. Viszont a zárt oldalon bármikor, egyetlen kattintással lemondhatod az előfizetésd.

Van pénzvisszafizetési garancia?

Természetesen! Hogy megkönnyítsük a döntésed, 30 napos garanciát vállalunk a Boldogság Projektre. Így gyakorlatilag kockázatmentesen belevághatsz és megnézheted a tudáscsomagot. Így nem vállalsz semmilyen kockázatot sem.

Bármilyen más kérdésed van?

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj egy emailt az akos@boldogsagprojekt.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

Kattints ide és próbáld ki mindössze 2.990 Ft-ért

* 12 hónapos folyamatos tagság esetén 

2020 Minden jog fenntartva © Happy Productions Kft.   ÁSZF   Adatvédelem

OTP SimplePay

Pin It on Pinterest