Oldal kiválasztása

A Boldogság Projekt csapata

Novák Ákos

Novák Ákos

a Boldogság Projekt megálmodója

9 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegség miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ez az élmény árnyékként örökké az útitársammá vált. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok. Éppen ezért egy megrögzött megvalósító lettem. Az egész életem egy végtelen önismereti út, de nem vagyok sem motivációs előadó, sem coach. Én csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben.

Czédula Ágnes

Czédula Ágnes

tartalom & ügyfélélmény felelős

Egész életemben azt csináltam, amiről azt mondták, hogy csinálnom kell. Pedig amíg bele nem kerültem a nagybetűs élet mókuskerekébe, voltak álmaim és céljaim. De a munka és a kötelezettségek mellett nagyon rövid idő alatt elfelejtettem, ki is vagyok valójában. Viszont szerencsésnek mondhatom magam, hiszen az 5 éve tartó napi szintű önfejlesztésnek meglett az eredménye. Kiteljesedett az életem és már nem az instant élmények jelentik a boldogságom.

Czédula Ágnes

Yoda

ügyeletes hangulatfelelős

Két munka között mindig kapható vagyok egy kis labdázásra vagy egy rövid sétára az iroda körül. Barátságos, kedves és rendíthetetlenül pozitív vagyok. Éppen ezért én vagyok a Boldogság Projekt elsőszámú hangulatfelelőse.

Pin It on Pinterest