Oldal kiválasztása

A Boldogság Projekt csapata

Novák Ákos

9 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegség miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ez az élmény árnyékként örökké az útitársammá vált. Aludni azóta nem szeretek, mert elpazarolt időnek élem meg. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok.

Éppen ezért egy megrögzött megvalósító lettem. Soha nem álltam be olyan sorba, ahol már álltak mások is. Mindig a járatlan utat választottam és soha nem mentem a könnyebb cél felé. 19 évesen otthagytam az iskolát és elmentem dolgozni. 26 éves koromra pedig már több sikeres vállalkozást csináltam. De kiégtem, mert hiába értem el sikereket, nem éreztem jól magam a bőrömben. Nem voltam rendben önmagammal. Egy rövid időre ezért Thaiföldre költöztem, hogy kiszakadva az addigi valóságomból új célokat találjak az életemben.

Ezután hoztam létre a Boldogság Projektet 2014-ben. A Boldogság Projekt célja, hogy segítsen az embereknek kihozni önmagukból a legjobbat. Nyitottságra, önismeretre a félelmek leküzdésére és cselekvésre ösztönzöm az embereket már 6 éve.

Az egész életem egy végtelen önismereti út 9 éves korom óta, de nem vagyok sem motivációs előadó, sem coach. Én csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben.

A Boldogság Projekttel Neked is segíteni tudok átadni azt a rengeteg tapasztalatot, amit az elmúlt közel 25 évben tanultam meg a megvalósításról, a félelemről, a kudarcról és az önismeretről. Ha “sikergurukat” keresel, akkor azok nem mi vagyunk. Mi az útról beszélünk, ami tele van akadállyal és nehézséggel. De a boldogság és a bőség maga az út, hiszen a siker csak egy múló pillanat, hidd el!

Czédula Ágnes

Egész életemben azt csináltam, amiről azt mondták, hogy csinálnom kell. Pedig amíg bele nem kerültem a nagybetűs élet mókuskerekébe, voltak álmaim és céljaim. De a munka és a kötelezettségek mellett nagyon rövid idő alatt elfelejtettem, ki is vagyok valójában.

De szerencsésnek mondhatom magam, mert lassan 5 éve találkoztam Ákossal, aki ráébresztett arra, hogy nem érdemes mások elvárásai szerint élni az életem. Egészen 5 évvel ezelőttig csak az instant boldogságokat adó helyzetek jelentették az élményeket az életemben. Nem élveztem a pillanatot, hanem rögtön Instára akartam posztolni, hogy mindenki lássa, az életem nem is annyira céltalan, mint valójában volt.

Ákos mellett belevetettem magam az önfejlesztésbe. Kutatni kezdtem és felfedeztem, hogy mennyi lehetőség van körülöttem és önmagamban. Rádöbbentem, hogy van más választásom is. Megértettem, hogy nem vagyok egyenlő a végzettségemmel, hogy nem számít, honnan jöttem, hogy ki voltam a múltban. Leráztam magamról a hamis társadalmi elvárásokat és megváltozott az életem.

Az 5 éve tartó napi szintű önfejlesztésnek meglett az eredménye. Otthagytam a jól fizető multis állásom és új szakmát tanultam ki (ami gyerekkori álmom volt). Kiteljesedett a magánéletem és már nem az instant élmények jelentik a boldogságom. Ráadásul eljutottam Amerikába is, ahová rendszeresen visszajárok tanulni, mert a fejlődésnek soha nincs vége.

A Boldogság Projektet azért hoztuk létre, hogy Neked is átadjuk azt a hatalmas mennyiségű tapasztalatot, ami a Te életedbe is képes elhozni azt a változást, amivel megtapasztalhatod a valódi boldogságot!

Pin It on Pinterest