Gratulálok a döntésedhez, hogy letöltötted “A siker kulcsa: Boldogság” című könyvet! A megadott email címedre már el is küldtük a könyv letöltési linket. 🙂 Néhány levelezőben sajnos előfordulhat, hogy a “spam” vagy “promóciók” mappába landol a visszaigazoló levelünk. Viszont mielőtt nekilátnál a könyvnek, van egy szuper welcome ajánlatom Neked, mint a legújabb Boldogság Projekt tagnak:

12 workshop, önismereti tesztek, útmutatók és 6 ajándék könyv vár Rád

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2020.06.28. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Sokkal több van benned annál, ami most vagy! A Boldogság Projekt Tudástár pedig segít kihozni belőled a legjobbat…

Ahol már találkozhattál velünk:

12 workshop

Az Boldogság Projekt TUDÁSTÁR zárt felületén összesen 12 teljesértékű online workshop érhető el jelenleg. Ezek a workshopok egytől egyik támogatnak és segítenek az önfejlesztés útján!

178 videó

A 12 workshop összesen 178 db videófelvételt tartalmaz. Neked nincs más dolgod, mint megnézni őket, figyelni és elvégezni a feladatokat. Ez az önfejelsztés jövője, légy Te is a részese!

200+ feladat

A 12 workshopban több mint 200 feladat vár Rád! Önmagukban a feladatok megérnék, hogy regisztrálj a tudástárba, annyira hasznosak. A feladatok fognak valódi változáshoz segíteni!

Neked való a Boldogság Projekt TUDÁSTÁR, ha…

Ha motivációra van szükséged a hétköznapokban

Ha úgy érzed, hogy nincs meg a kellő motivációd vagy bátorságod ahhoz, hogy belevágj Számodra még ismeretlen dolgokba, akkor a tudástár egy igazi motivációs bomba lesz, amit bármikor segítségül tudsz hívni!

Ha végre tényleg valóra akarod váltani az álmaid

A régi álmaid és céljaid a feledés homályába merültek? Akkor épp itt az ideje a megvalósítás útjára lépni! A tudástárban egy komplett mesterkuzust készítettünk Neked a céljaidhoz vezető út nehézségeinek a legyőzéséről.

Ha problémáid vannak az önbizalmaddal

Ha Te is önbizalomhiánnyal küzdesz, akkor a tudástárban lévő Önbizalombomba mesterkurzusra van szükséged! Az önbizalom belső, önismereti játék. A Boldogság Projekt tudástára pedig megtanít Téged is jól játszani.

R

Ha valódi sikerszokásokat akarsz elsajátítani

Azok a szokások, amik elhoztak idáig, nem biztos hogy elvisznek oda is, ahová menni akarsz! A tudástár sikerszokások mesterkurzusával viszont Te is elsajátíthatod az új szokások hatékony kialakításának tudományát.

Ha le akarod rakni végre a múlt terheit

Te is cipeled még magaddal a múlt súlyos terheit? Úgy érzed fogva tartanak azok a dolgok, amik Veled történtek régen? Ha igen, akkor a tudástárban lévő önismereti mesterkurzus mindenképpen a segítségedre lesz!

Ha éppen útkeresésben vagy és jó döntéseket akarsz hozni

Az életednek annak a szakaszában vagy, amikor keresed a lehetőségeket? Nem tudod még, hogy mi tenne boldoggá, hogy miben tudnál kiteljesedni? Akkor nézz be a tudástárba, mert egy rakás döntést segítő módszerhez juthatsz hozzá.

w

Ha úgy érzed senki nem ért meg a környezetedben

Senki nem érti meg a terveid, a céljaid és az álmaid? Úgy érzed, hogy a környezeted visszahúz Téged? Akkor épp itt az ideje kitörni ebből a negatív spirálból! A tudástárban lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan tudod megcsinálni!

~

Ha évek óta ugyanazok a félelmek tartanak fogva

A félelem nem múlik el soha, maximum csak átalakul. Nem az a baj ha félsz, hanem az, ha nem vagy képes túllépni az életedben régóta jelen lévő félelmeiden. Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor ne habozz egy percig sem a regisztrációval!

Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég kitartó

Sokszor túl korán abbahagyod amibe belekezdtél? Nem csinálod végig amiket elterveztél? Úgy érzed, hogy a kitartásodon lenne még mit csiszolni? Akkor a Boldogság Projekt kitartásról szóló mesterkurzusát Rád szabták!

}

Ha úgy érzed, hogy a fontos dolgokra soha nem jut időd

Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben? Semmi probléma! Az időmenedzsment tanulható dolog és a tudástárból el is sajátíthatod!

Ha nehezen állsz fel, amikor valamilyen kudarc ér

Gyakran érzed úgy, hogy a körülmények áldozata vagy? Félsz belevágni valami újba, csak mert korábban kudarc ért? Semmi gond! A tudástárban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

Ha javítani szeretnél az anyagi helyzeteden

Te sem vagy elégedetett az anyagi helyzeteddel? Úgy érzed többet érdemelnél? Több járna Neked? A tudástárban segítünk, hogy megértsd a pénzhez való jelenlegi viszonyod és mutatunk néhány stratégiát is, amivel több pénzt csinálhatsz.

Ha a fenti problémák gyötörnek már egy ideje, akkor regisztrálj a TUDÁSTÁRBA

A legtöbb „soft, azaz könnyű, kedves és lágyan simogató” önfejlesztő és önismereti könyv és előadás helyett ideje a jelen tényeiből és a jelenlegi szokásokból kiindulni. Másképpen nem fog sikerülni… mindezt pedig úgy állítom, hogy sok száz könyv van már a hátam mögött. Persze nem azt mondom, hogy a legtöbb önsegítő könyv rossz, hanem azt, ha a hétköznapi motivációddal van bajod, akkor a problémáid gyökere mélyebben van, ami csak az elméd újraindításával oldható meg.

A Boldogság Projekt TUDÁSTÁRA pedig ebben az elme újraindításban segít Neked! Felforgatja az egész hozzáállásod és új irányba állítja az életed!

A regisztráció után azonnal hozzáférést kapsz 12 online workshophoz (kb. 40 óra videófelvétel)

#NincsKifogás: Hogyan hackeld meg a motivációd workshop

A “Hogyan hackeld meg a motivációd” egy haladó workshop! Ez a workshop garantálom, hogy felforgatja az életed – mármint a jó irányba. 🙂

Bátran állíthatom, hogy ez a mesterképzés gyarkorlatilag a motiváció bibliája! Hosszú évek alatt összeszedtem az összes olyan befolyásoló tényezőt az életben, ami hatással van a motivációdra és a motivációdnak a gyökerére. Így egy olyan átfogó profilt alkothatsz meg a segítségével magadról, amilyet több százezer forintos képzések és személyiségi tesztek lennének csak képesek együttesen.

Fogunk ebből élő rendezvényt is csinálni a jövőben, kb. 40-50 ezer forintos jegyárral! Ennyira ütős a cucc! 🙂

A bajnok benned él: céltervező workshop

Tudod mi a különbség az álmait megvalósító és az álmait csak kergető emberek között? A különbség a motiváció és a megvalósítási stratégia! Láttál már olyan sportolót, aki megfelelő felkészülés nélkül nyert olimpiát? Én sem. 🙂 Ez a helyzet Veled is! Fel kell készítened saját magad, és a környezeted is az álmaidra, céljaidra. A különbség a mindennapi motiváció! Olyan ez mint a fürdés, minden nap jól esik az embernek. 🙂 Nincs ez másképp céljaid elérésével sem. Szükséged van hozzá a napi adag motivációra és segítségre! Egyetlen sportoló sem nyert még olimpiát edzés nélkül… Neked mi a fontosabb, a saját életed, vagy másoké? Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást. Hogy megváltoztasd a rossz szokásaid.

Önbizalombomba workshop

Ha Te is gyakran szenvedsz az önbizalomhiánytól, akkor az Önbizalombomba workshop Neked készült! 🙂

Ha az élet egy ház, akkor az önbizalmad az alapja! És ha az alap nincs rendben, akkor nem az a kérdés, hogy összedől-e a ház, hanem az, hogy mikor dől össze! A stabil, boldog és sikeres élet eléréséhez ezért a kötelező 0. lépés, hogy megtanulj önbizalmat építeni! De az önbizalom szerencsére tanulható!

Az önbizalom olyan, mint egy szobor. Nem hozzáadni kell, hanem elvenni belőle egészen addig, míg meg nem kapjuk a kívánt formát. Ezzel egy egészen új megközelítést kapsz a kezedbe önbizalmad növeléséhez.

A kihívás ebben az, hogy Te vagy a szobrász és a szobor is egyszerre. De miután elvégzed ezt a workshopot, megszületik az új Te, akin már nincs felesleges burok, és aki büszkén vállalja teljes valójában önmagát.

Szokáscsere lépésről lépésre workshop

10 részből álló online workshop, ami meglepő egyszerűséggel rántja le a leplet a szokásaid működéséről!

Történelmi és pszichológia megközelítéseket egyaránt megismerhetsz a workshopból, amik segítenek megérteni a döntéseid miértjét.

De nem állunk meg a megértésnél, hiszen a cél a rossz szokások lecserélése építő szokásokra. Ezért meg fogok mutatni Neked egy 4 lépéses módszert, aminek a segítségével pontosan meg fogod tudni határozni, melyik rossz szokásodat miért csinálod és hogy ezeket a szokásokat mivel is tudnád felülírni.

Mert hogy felülírásról lesz szó… hiszen a szokásokat nem cserélheted le a “semmivel”. Ezért nem tud a legtöbb ember leszokni a cigiről. Ezért nem képesek rengetegen elkezdeni edzeni vagy nekiállni a diétának. Durvajó cucc lesz Neked ez a tréning, ha vannak szokásaid, amiktől szabadulnál.

Önismereti workshop: Utazás önmagadhoz

Ez a workshop egy fantasztikus utazás lesz önmagadhoz, valódi pszichológia kutatások segítségével!

Te is cipeled még magaddal a múlt súlyos terheit? Úgy érzed fogva tartanak azok a dolgok, amik Veled történtek régen? Ha igen, akkor ez az önismereti workshop mindenképpen a segítségedre lesz!

Felejtsd el az internetes kamu teszteket! Olyan mélyre viszlek önmagadban a workshoppal, hogy magad is meg fogsz lepődni. Felejtsd el a semmitmondó könyveket, amik tele vannak üres közhelyekkel.

Pszichológiai kutatások eredményeire alapuló technikákat fogsz kapni tőlem, teljesen érthető és hétköznapi módon. Olyan mértékű önismeretet, amit egy pszichológustól is csak hónapok alatt kapnál meg, ha járnál hozzá!

Útkereső workshop: Hogyan találj rá életed hivatására?

Az útkeresés workshop segíteni fog, hogy rátalálj életed hivatására, amit soha nem fogsz megunni!

Úgy érzed, nem találod a helyed? Bármibe fogsz, mindent megunsz? Akkor még nem vagy a helyeden! Ebben a workshopban átadom Neked azt a tudást, amit Thaiföldön a buddhisták körében tanultam meg az útkeresésről. Megspórolom Neked azt a több éves folyamatot, amibe mindenki belesik, mikor keresi a saját útját. Több füzetet írtam tele Thaiföldön, amiket itt megosztok Veled!

Ha az életed útkereső szakaszában vagy éppen, akkor ez a workshop mindenképpen nagy segítség lesz a Számodra! Olyan feladatokat és módszereket ismerhetsz meg benne, amik megkönnyítik a döntési folyamatokat Benned, ezáltal közölebb visznek egy lépéssel a megoldás felé.

Kapcsolatok workshop

Emberi kapcsolatok/párkapcsolat workshop:: Hogyan engedj közel magadhoz másokat úgy, hogy közben ne sérüljön a belső önbizalmad?

Senki nem érti meg a terveid, a céljaid és az álmaid? Úgy érzed, hogy a környezeted visszahúz Téged? Akkor épp itt az ideje kitörni ebből a negatív spirálból! A tudástárban lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan tudod megcsinálni!

Hogyan alakíts ki hosszú távú, egymás segítésére épülő kapcsolatokat az életben? Ha úgy érzed Téged is lehúznak a körülötted lévő emberek, akkor segítek Neked megoldani ezt a problémát. Fogom a kezed és elvezetlek egy olyan világba, ahol szabad akaratodból képes leszel olyan emberekkel körülvenni magad, akikkel egy irányba néztek! Hiszen ez a legfontosabb: olyan emberekkel tölteni az időd nagy részét, akikkel egy nyelvet beszélsz!

Ismerd fel és lépj túl a félelmeiden – workshop

Hogyan ismerd fel legbelső félelmeid és hogyan lépj túl rajtuk? Ez a workshop segíteni fog ebben Neked!

A félelem nem múlik el soha, maximum csak átalakul. Nem az a baj ha félsz, hanem az, ha nem vagy képes túllépni az életedben régóta jelen lévő félelmeiden. Ismerős a helyzet? Ha igen, akkor ne habozz egy percig sem a regisztrációval!

Sokszor tévesen ítéljük meg félelmünk tárgyát! Most valóban rátalálhatsz azokra a belső motivációidra, amik a félelem miatt visszatartanak az igazi sikertől és a valódi boldogságtól.

Megmutatom, hogy nekem milyen módszerek segítettek legyőzni azt a félelmem, hogy minden egzisztenciám magam mögött hagyva, egyetlen hátizsákkal nekiinduljak a világnak. A történet persze itt nem ér véget… megtanítom Neked azt is, hogyan lépj át a felelősség határvonalán, amit rengeteg félelem vesz körül!

Kitartás workshop: Hogyan csináld végig amit elkezdtél?

Kitartás workshop, hogy mindig végigcsináld azt, amibe belekezdtél!

Sokszor túl korán abbahagyod amibe belekezdtél? Nem csinálod végig amiket elterveztél? Úgy érzed, hogy a kitartásodon lenne még mit csiszolni? Akkor a Boldogság Projekt kitartásról szóló workshopot Rád szabták!

Te meddig bírod azután, miután már mindenki feladta volna? Minden a kitartáson múlik az életben! Ebben kapsz egy nagy adag segítséget. A kitartás szerencsére egy olyan dolog, ami fejleszthető és javítható – ha megfelelő a motiváció!

Tudod miért van az, hogy a szükségleteink uralta testünk akár többször kitartóbb tud lenni mint a lelkünk? Ebben a wokrshopban nem csak felfedem előtted ennek a titkát, de még a hasznodra is fordítom!

Időmenedzsment workshop: Maxold ki hatékonyan az időd

Hogyan használd ki hatékonyan a rendelkezésedre álló időd az életben? Ez a workshop ebben fog a segítségedre lenni!

Folyamatosan halogatod a fontos céljaidat? Mindig arra nem jut időd, amire valójában vágynál? Úgy érzed folyamatosan elfolyik az idő az életedben?  Soha semmit nem fejezel be időben? Mindig kicsúsznak a dolgok a kezedből?

Én is így éltem évtizedeken át… de szerencsére néhány éve rátaláltam egy módszerre, ami a megfelelő motiváció mellett képes kihozni az életemből a legjobbat! Ezt a módszert tanítom meg Neked is ebben a workshopban. Kemény szülés lesz, de utána minden percét imádni fogod!

Az időmenedzsment tanulható dolog és ennek a workshopnak a segítségével Te is elsajátíthatod!

Kudarckezelés workshop

Ha nehezen állsz fel, amikor valamilyen kudarc ér, akkor imádni fogod a kudarckezelés workshopot!

Gyakran érzed úgy, hogy a körülmények áldozata vagy? Félsz belevágni valami újba, csak mert korábban kudarc ért? Gondod van a kudarcok feldolgozásával? Nehezen fogadod el, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezted?

Semmi gond, egy természetes fejlődési folyamat részében vagy, amit életnek hívnak. Ebben a folyamatban pedig egyszer el kell jönnie a pillanatnak, mikor megérted, hogy a kudarc olyan része az életnek, mint az almának a héja. Ehető, sőt finom, persze ha megmossuk és nem a permetet nyalogatjuk le róla. A kudarc abban az értelemben, amit most gondolsz róla, nem létezik…  A tudástárban segítünk, hogy a kudarcokra bajtársként gondolj a jövőben, hiszen életünk állandó útitársai.

 

Hogyan javíts látványosan az anyagi helyzeteden? – workshop

Pénz, pénz, pénz! Számok a monitoron és papírdarabok a zsebben, mégis mindent irányítanak. Neked is gondod van vele? Akkor ez a workshop Neked szól!

Ha most úgy érzed, nincs belőle elég, akkor a pénzhez fűződő hiedelmeidben kell a változáshoz vezető utakat megtalálni. Amit görcsösen akarsz, azt nem fogod megkapni. Ezért nem jó cél a kizárólagosan pénzügyi cél!

Sok és nehezen megszerzett pénzt veszítettem már el nagyon hamar… mert nem volt jó a viszonyom vele! Mióta azonban azt csinálom, amit szeretek, a pénzzel is megváltozott a kapcsolatom. Ezt tanítom meg Neked is ebben a részben!

Készen állsz rá, hogy egy magasabb szintre lépj, és megtanuld, hogyan győzd le a félelmeid, hogy végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál?

Ha igen, akkor a Boldogság Projekt TUDÁSTÁRBAN végig fogom a kezed és segítek elérni a céljaid, melyekre mindig is vágytál!

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2020.06.28. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

3 teszthez + 3 lépésről-lépésre útmutatóhoz is hozzáférést kapsz

[TESZT] Elhoztuk Neked a világ legnépszerűbb személyiségtesztjét

A tudástárban hozzájuthatsz egy önismereti tesztet is, ami az elmúlt 90 évben, már 50 millió embernek segített! Ez a teszt segít megérteni a működésed, és segít megérteni a világhoz való viszonyod. Teszt, kiértékelés és a szeméyiségtípusok megismerése! Ez mind a Tiéd lehet a tudástárban! 🙂

[TESZT] Hogyan tudsz látványosan javítani a kommunikációdon?

Ebből a tesztből kiderül Számodra is, hogy a környezetedben lévő emberek hozzáállása a világhoz (és hozzád) miért olyan, amilyen. Nincs más dolgod, mint kitölteni a tesztet, megismerni a különböző kommunikációs típusokat és már alkalmazhatod is a tanultakat az életben!

[TESZT] 40 ellenőrző kérdésből álló célmegvalósító teszt

Te melyik szakaszban vagy a céljaidhoz vezető útnak? Ez a teszt segíteni fog behatárolni, hogy a célodhoz vehzető úton éppen hol jársz. A teszt 40 kérdésből áll és 4 külön szakaszra osztja a célmegvalósítás folyamatát. Egyszerű, mégis egyértelmű útmutatót ad a kezedbe!

[ÚTMUTATÓ] A bajnok benned él: Ismerd meg az én történetem

A tudástárban hozzáférést kapsz ahhoz az útmutatóhoz is, amiben elmesélem Neked az életutam részletesen. Bár még nincs túl sok év a hátam mögött, 33 év alatt is sikerült annyi tapasztalatot szereznem amiben bőven van tanulság Számodra is! Vállalkozói bukások, sikerek, halálközeli élmény, spirituális ébredés, Ázsiába költözés, a hivatás felismerése, stb…

[ÚTMUTATÓ] Ismerd meg a kiemelkedően sikeres emeberek 9+1 szokását

A tudástárban hozzáférést kapsz a kivételesen sikeres emberek 10 sikerhozó szokását bemutató útmutatót is! Az útmutatóban található módszerek nemcsak a sikerszokások elsajátításában segítenek, hanem az önbizalmad hosszú távú, folyamatos fenntartásában is!

[ÚTMUTATÓ] Csináld! Ismerd meg az egyetlen valódi titkot 

15 év önfejlesztés után rájöttem az egyetlen és örökérvényű titokra, amiről olyan kevesen beszélnek! Mitől boldogabb az egyik ember a másiknál? Mi a siker és a sikertelenség között a különbség? Éveken keresztül kerestem a választ ezekre a kérdésekre… Ebben az útmutatóban megosztom a “Csinálás” művészetét Veled is!

EXTRA AJÁNDÉK 2020.06.28. éjfélig: Az eddig megjelent 6 könyvünket/ kiadványunkat ajándékba adjuk

A kiválóság bibliája

Ez a közel 800 oldalas könyv a Boldogság Projekt esszenciája. A kiválóság bibliája egy több mint 10 éven át tartó személyes fejlődési folyamat eredménye. Egy olyan eszköztár, ami valódi sikert, boldogságot és határtalan motivációt képes folyamatosan teremteni az életedbe. A kiválóság bibliájából megismerheted azt a 12 lépést és örökérvényű törvényt, ami jelenleg elválaszt a céljaidtól és az álmaidtól. A kiválóság bibliája felfedi előtted azokat a gyakorlatban is működő módszereket, amiket én a saját bőrömön, első kézből tanultam meg.

Vedd vissza az irányítást az életed felett

Ez a könyv segít kimaxolni a benned rejlő lehetőségeket! Egyszerűen és gyorsan megtanulhatod belőle, hogy az életedben Rád ható eseményeket, helyzeteket és embereket hogyan kezeld. Hiszen végső soron nem attól függ az életed, hogy mi történik Veled, hanem attól, ahogy ezekre a történésekre reagálsz! A motiváció sok esetben éppen ezért okozat, nem pedig okozó. De a könyv segítségével Te is meg fogod érteni az összefüggéseket, hogy mi miért történt eddig úgy az életedben, ahogy. 

A bajnok benned él évtervező munkafüzet

Közel 20.000 embernek segített már az évtervezőnk célokat kitűzni! A munkafüzetben olyan kérdésekkel fogsz találkozni, amiket alapból valószínűleg nem kérdeznél meg magadtól, mikor a céljaidról van szó. Viszont pont ez a módszertan az, ami miatt az évtervező munkafüzet segít közelebb kerülni a álmaidhoz. A világnak pedig szüksége van olyan álmodozókra, akik képesek is megvalósítani álmaikat! Mert a világ így képes fejlődni. Ugye Te is közéjük akarsz tartozni?

Tépd le magadról a láncokat

Ez a könyv segít elengedni a múlt láncait és megtanítja, hogyan fedezd fel a saját utad! Mert az élet egy élmény és nem kényszer!  Ha elolvasod és minden feladatot komolyan veszel, akkor elképesztő erők fognak felszabadulni Benned. Minden, amiről azt hitted, hátráltatja az életed, egy csapásra megoldhatóvá fog válni. A korlátok lehetőségekké, a lehetetlen pedig lehetségessé, fog alakulni. Ha Te is ezt akarod, akkor el kell olvasnod!

Útmutató a szokásaid átalakításához

A szokások ugyanis az önfejlesztés kamatos kamatai! 4 lépés amivel örökre kitörölheted a hátráltató szokásokat az életedből Egy könyv a szokásmegváltoztató módszer 4 lépéséről, elméleti és gyakorlati megközelítéssel. Tele ábrákkal és példákkal, amik segítik megérteni a szokásaidhoz való hozzáállásod fontosságát. A szokások olyan 0. lépésként vannak jelen a Te életedben is, amik felett hajlamosak lehetünk észrevétlenül elsuhanni. 

Önbizalombomba: 18+1 önbizalomnövelő tipp

Ismerj meg további 18+1 önbizalomnövelő tippet! Ez a kézikönyv 18+1 azonnal alkalmazható önbizalomnövelő tippet foglal össze Neked! A könyvből megismerheted azokat a tudat alatt működő hiedelmeket – kiegészülve a társadalmi nyomással – amik miatt folyamatosan kevésnek érzed magad. Mindezt persze teljesen tévesen, amiről meg is foglak győzni mire a könyv végére érsz! 🙂

Ha Te is ott akarsz tartani jövőre, amiről ma még csak álmodni mersz, akkor regisztrálj a Boldogság Projekt TUDÁSTÁRBA

A TUDÁSTÁRBAN 90 napon belül megtanítom Neked azokat a lépéseket, amelyekkel képessé válsz átlépni a félelmeiden, hogy végre olyan életet élj, amilyenre mindig is vágytál! Jól hangzik, ugye? 🙂 De nem maradunk meg a szavak szintjén, mert egy 100%-ban gyakorlatorientált programot kapsz!

Az elmúlt 6 évben, a Boldogság Projekt indulása óta, több ezer visszajelzés alapján megismertem a leggyakoribb frusztrációkat, amik a leginkább visszatartanak bennünket a céljaink elérésében vagy a vágyaink megélésében!

Z

Ha Te is érzed magadban a tettvágyat...

Z

Ha Te is le akarod dönteni a megszokásaid falait...

Z

Ha Te is jól akarod érezni magad a bőrödben...

Z

Ha Te is boldog és kiegyensúlyozott életre vágysz...

Z

Ha Te is vágysz a siker nyújtotta biztonságra...

Készen állsz rá, hogy egy magasabb szintre lépj, és megtanuld, hogyan győzd le a félelmeid, hogy végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál?

Ha igen, akkor a Boldogság Projekt TUDÁSTÁRBAN végig fogom a kezed és segítek elérni a céljaid, melyekre mindig is vágytál!

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2020.06.28. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogy néz ki a gyakorlatban a tudástár?

A tudástár használata pofon egyszerű! Hozzáférést kapsz egy online zárt felülethez, ahol minden workshopot, minden videót, minden leckét és minden könyvet el fogsz tudni érni.

A hozzáférésed örökérvényű lesz, tehát soha nem fog lejárni. A teljes anyag elérhető lesz Számodra az idők végezetéig. 🙂

A jobb oldalon láthatsz egy fotót: így fog kinézni a zárt oldal, miután belépsz. A zárt felületen összesen 12 workshopot, 6 könyvet és további útmutatókat érhetsz el.

A képzések egyenként is átlagosan 10 – 15.000 Ft értékűek. De Te most elképesztő kedvezménnyel juthatsz hozzájuk, ráadásul csomagban! És a legjobb hír, hogy a hozzáférést a lenti űrlap kitöltése után akár azonnal meg is kaphatod. 

IMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2020.06.28. érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ki az a Novák Ákos és miért hallgassak rá?

Szia, Novák Ákos vagyok a Boldogság Projekt és az Könyv.Club alapítója.

Nem elméleti ember vagyok, hanem megvalósító. 2007 és 2012 között sikeresen vezettem egy elektronikai webáruházat, 2009 és 2013 között online marketing ügynökséget csináltam bátyámmal. Ezután egy rövid időre Thaiföldre költöztem, hogy új célokat találjak az életemben, mert úgy éreztem, hogy az addigi életem zsákutcába jutott. 2014-ben hoztam létre a Boldogság Projektet, miután hazajöttem. A Boldogság Projekttel az a célom, hogy nyitottságra, tudatosságra és önfejlesztésre ösztönözzem a követőim.

Honnan jött a Boldogság Projekt ötlete? 9 évesen egy hajszálon múlt az életem egy velem született betegség miatt. Farkasszemet néztem a halállal és ezt soha nem felejtem el. Félgőzzel csinálni bármit az életben azóta nem tudok. És emiatt az élmény miatt az egész élet egy végtelen önismereti út számomra 9 éves korom óta. Nem tartom magam motivációs előadónak vagy coachnak egyáltalán. Csupán egy egyszerű vállalkozó vagyok, aki arra vállalkozott, hogy a legtöbbet hozza ki az ajándékba kapott időből ebben az életben!

A Boldogság Projekt sikerei után 2018-ban útjára indítottuk Magyarország első olyan online könyvtárát is, ahol bestseller könyvek összefoglalóit lehet elérni, ez lett a Könyv.Club. A legújabb hobbim pedig, hogy elkezdtem kijárni tanulni az USA-ba.

Mentoraim, akiktől több mint 10 éve tanulok

Nekik köszönhető, hogy létrejött a Boldogság Projekt TUDÁSTÁR:

Grant Cardone

Vállalkozó, 3x bestseller szerző, a Forbes magazin #1 marketing infuencere 2017-ben

Tony Robbins

Vállalkozó, író és előadó. A Harvard Business Press szerint a világ Top 200 Business Gurujának egyike

John C. Maxwell

A világ elsőszámű vezető és menedzsment szakértője a Inc. magazin szerint 2014-ben

Dr. John Izzo

Üzletember, vállalati tanácsadó, előadó, bestseller-szerző és a fenntartható életmód támogatója

Dr. Menis Yousry

Család- és szisztémás pszichoterapeuta és pszichológus, aki már tízezrekkel dolgozott együtt világszerte

Mit mondanak akiknek már segítettem?

“Kedves Ákos! Válogatott sportoló vagyok és éppen akkor volt egy bokaműtétem, ami után nem tudták az orvosok, hogy egyáltalán valaha fogok e tudni újra futni vele. Tavaly én is kaptam egy évtervezőt az anyukámtól, miután elkezdtem kitölteni, elérkeztem arra a pontra, hogy írjam be mi a legfontosabb cél a számomra. Azt írtam hogy a 2018-as Ifjúsági Európa-bajokság az! (Pedig akkor még nem hittem el!) Amint 2018 lett, elkezdtem dolgozni azon hogy ott lehessek ezen a versenyen. Nagyon kemény volt meg kell hogy mondjam, de megérte. 2018. június 5-én, 52 ország ellen versenyezhettem és óriási élmény volt a hazámat képviselni. 🙂 Gondoltam leírom neked, hogy mennyit segített az az élettervező vagyis mennyit segítettél te! Köszönöm szépen! ”

Fodor Nikolett

magyar válogatott magasugró

“Régóta foglalkozom önismerettel, önfejlesztéssel. Sok emberrel találkoztam már, akik terjesztik az “igét”, mondják fel fejből a leckét, viszont a saját életükben nem tudják alkalmazni amiről “prédikálnak”, sokszor még az ellentéte szerint is viselkednek. Tudnod kell, hogy Ákos az egyik legrégebbi barátom. Ezt azért tartom fontosnak, hogy tudd, mert a közel 20 év alatt végigkísértem Ákos útját, hogy honnan jutott el idáig. Ez a könyv pont azért ennyire hiteles, mert nem “prédikál” benne elméleti dolgokról, az összes pontot, amiről szó van benne, a saját életében is alkalmazza és meg is hozta a várt eredményeket! Számomra itt kezdődik a hitelesség!”
Bakó-Szikszai Enikő

az énKÉPem rajzstudio vezetője, coach, terapeuta, enkepem.com

“Az a helyzet, hogy olyan ez a könyv, mintha én írtam volna. Nem azért mert írtam valaha is könyvet vagy mert jó író lennék. Hanem azért mert amióta belekezdtem a saját kis vállalkozásom építésébe, teljesen ugyanezekre a dolgokra jöttem rá. Célok, munka, energia, elhivatottság, szenvedély, pozitív gondolatok, pozitív tettek. Nagyon komoly megerősítést kaptam ezzel, hogy valószínűleg jó úton haladok. Minden érthető a könyvben, nem marad az emberben kérdőjel.”
Fodor Szabolcs

szálas teák a világ minden tájáról, teabazaar.hu

“Egy receptkönyv a boldogsághoz és a sikerhez, egy olyan fiatalember tollából, aki már huszonévesen “megcsinálta a tutit”, mégis otthagyta a szabadságért, önmaga és a világ mélyebb megismeréséért, mert más célok hajtották. Ismeri a kételyeket, melyeket talán Te is átélsz, a kifogásokat, melyekkel akár évekkel elodázod céljaid megvalósítását. Ismeri a hangulatingadozásaidat is, amelyek még a legnagyobb terveidet is romba dönthetik. De ismeri a reményteli reggeleket is, hogy mától minden más lesz. Mert lehet is! Hozzád és hozzám szól. Személyes stílusban, saját tapasztalatait megosztva, mert van néhány működő tanácsa a boldogságra és a sikerre.”
Erdős Ágnes

a MadeByYou Budapest vezetője, madebyyou.hu

“Mióta elolvastam azóta jön velem mindenhova. Nagyon szeretek olvasni, kikapcsol és új helyekre repít, de ez más volt… A könyvet ajánlom mindenkinek , akinek vannak céljai , és azoknak is akiknek nincs, mert ezután lesz! Sőt azoknak is, akik úgy érzik elérték a céljaikat. Régen olvastam ilyen elgondolkodtató, életátértékelő könyvet. Rengeteg alap igazság van benne, amiket talán valahol mindannyian tudunk de valahogy mégsem… vagy nem merünk elgondolkodni rajta, vagy kimondani nem merjük?! Nagyon jó gyakorlatok vannak benne, folyamatosan jegyzeteltem, füzetet vezettem és azóta sokkal közelebb vagyok a céljaimhoz. Tényleg ajánlom mindenkinek!”
Koncz-Süle Linda

személyi edző, fitness modell

“Egy könyv, melynek szerzője káoszt teremtve maga körül, igyekszik rendet tenni magában és a világhoz való viszonyában. Önmagát keresve rombolja le egyesével a gátakat, és keresi a járható utat, amihez gyakorlati feladatokat is mutat az olvasónak. Nem egyetemes megoldást kínál, hanem alternatívát, hogy miként boldogulhatsz a mai világban. Nem ígér a könyv gyors sikert, sem könnyű boldogságot, ahhoz kedves olvasó – így egymásközt szólva – Te is kellesz. Az árat Neked kell megfizetni minden nap, ahogy Ákos is teszi ezt évek óta. Pontosan ezért az egyik legőszintébb és hitelesebb ilyen témájú könyv, amit eddig olvastam, nincs benne melléduma és sallang.”
Venczel Tamás

“A tréningen a közvetlen őszinteség és a példák tetszettek a legjobban. Egyenes, tiszta és ébresztő gondolatokkal van tele.”

Borostyán Attila

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Véleményem szerint amit és ahogyan csinálod, az úgy tökéletes. Az útmutatásod és a támogatásod tetszett a legjobban a tréningben.”

Márkus Mariann

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Szerintem így jó, ahogy van… Az tetszett benne, hogy megmozgatott minden szempontból. Az állóvíz folyóvá változott bennem, és a folyó meghozta a várt változásokat.”

Szabó Irén

véleménye az Önbizalombomba workshopról

“Sokáig gondolkodtam, hogy részt vegyek-e ezen az 1 éves képzésen. Már több hasonló okításon vettem részt és azt gondoltam teljesen ismerem magam. Nem hittem, hogy bármi újat hallhatok a témáról. Elnézést kell kérnem Tőled Ákos! Azt kell mondjam, rengeteg új felismerést adtál, amiért nagyon hálás vagyok. Nem tudom abbahagyni az anyagok feldolgozását, alig várom, hogy a munkából hazaérjek és haladhassak. Az áráról nem is beszélve! Szinte ingyen engedsz hozzáférést a valódi tudáshoz. KÖSZÖNÖM! :)”

Juhász Lászlóné Szilvi
véleménye A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA könyvről és a hozzá tartozó videókról

“Ákos szuper vagy! Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a programhoz! Már ez az első videód rengeteget adott érzésekben, gondolatokban, tudásban! Már alig várom a következőt! A napi email-ek is, amiket kapok Tőled nagyon tetszenek, szebbé, jobbá teszik a napomat. Köszönöm, hogy Rád találtam, hogy felém sodort a sors.”

Morvay Ildikó
véleménye A KIVÁLÓSÁG BIBLIÁJA könyvről és a hozzá tartozó videókról

“Kedves Társaim! Nyugodtan dönthettek az évtervező mellett. Miért? Mert megválaszolandó kérdésekkel, megmozgatja agytekervényeinket és a pontos célunkra, feladatainkra fordítja figyelmünket. Feltárja mit kell megerősíteni, fejleszteni saját magunkban.”

Olasz Ildikó
véleménye a Bajnok benned él tervezőről és workshopról

“Nagyon jó dolgokra mutat rá a bajnok benned él évtervező. Megmutatja a célokhoz vezető valódi dolgokat.”

Doma Szabina
véleménye a Bajnok benned él tervezőről és workshopról

LIMITÁLT LEHETŐSÉG! A regisztráció csak 2020.06.28. éjfélig érhető el. A kapuk utána bezárnak! Siess, már csak ennyi időd van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

25.000+

lelkes önfejlesztő olvasta már a Boldogság Projekt motivációs üzeneteit 2014. óta

3.000+

elégedett vásárlója és ügyfele volt már a Boldogság Projektnek 2014. óta

13

év önfejlesztő és vállalkozói tapasztalatát adom át Neked a tudástárban

Oké, oké ez mind nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül a Boldogság Projekt TUDÁSTÁR?

Ez vár Rád egy rövid regisztráció után:

12 workshop

178 videó, 200+ feladat, 40 óra videófelvétel… Ez vár Rád a Boldogság Projekt TUDÁSTÁRBAN! Egy évre elengedő tudásanyaghoz juthatsz hozzá a regisztráció után. A 12 workshop értéke összesen 69.990 Ft

3 önismereti teszt

A regisztráció után rögtön elérhetővé válik Számodra a világ legnépszerűbb személyiség – és kommunikációs tesztje. A három teszt értéke összesen 29.990 Ft

3 lépésről-lépésre útmutató

Útmutatóink folyamatosan bővülnek és segítenek a workshopok megvalósításában. Nincs más dolgod, mint lépésről-lépésre átültetni őket az életedbe. Az útmutatók értéke összesen 3.990 Ft

6 könyv (Extra ajándék 2020.06.28. éjfélig)

Ha most regisztrálsz a TUDÁSTÁRBA, akkor ajándékba megkapod mint a 6 eddigi megjelent Boldogság Projekt könyvet és kiadványt elektronikus formátumban! A könyvek értéke összesen 28.990 Ft

A Boldogság Projekt TUDÁSTÁR értéke összesen:

132.960 Ft

Viszont szeretnénk segíteni Neked a járvány utáni újratervezésben / újraindulásban! Ezért limitált ideig lehetőséged van egy elképesztően kedvező áron regisztrálni a Boldogság Projekt TUDÁSTÁRBA!

Regisztrálj több mint 90%-os kedvezménnyel 2020.06.28. (vasárnap) éjfélig! A kedvezményes ár:

9.990 Ft

Egyszeri fix ár! Semmi rejtett költség!

Miért éri meg nekünk több mint 90% kedvezményt adni? Mert látjuk a környezetünkben, hogy egy ilyen krízis után nagy szükség van a mentális fejlődésre. Segíteni akarunk Neked, ha Te is segíten akarsz magadon! Nekünk pedig simán megéri ilyen padló áron is, ha sokkal több emberhez eljut a Boldogság Projekt mentális mentőcsomagja!

Ne maradj le erről a lehetőségről! Csatlakozz a TUDÁSTÁRHOZ most:

A limitált ajánlat kizárólag 2020.06.28. (vasárnap) éjfélig érhető el. Állj Te is a cselekvők oldalára és regisztrálj meg most! Már csak ennyi időd van csatlakozni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Megrendelő űrlap

Boldogság Projekt Tudástár 9 990 Ft
Legalább egy csomagot választanod kell!
Fizetési mód:
Kérjük válassz szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Felhasználói adataid:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Számlázáshoz szükséges adataid:
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Postázási adataid (utánvétel esetén):
Kérjük, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük fogadd el az ÁSZF-et és az adatvédelmi nyilatkozatot!
Simple info

FIZETÉSI MÓDOK

Fizetni bankkártyával és utánvéttel is tudsz! Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Utánvétel esetén a futárnak fogsz tudni fizetni készpénzben!

MIKOR ÉS HOGYAN KAPOM MEG A TUDÁSTÁR ANYAGAIT?

Bankkártyás fizetés esetén a tudástárhoz a hozzáférést azonnal küldjük emailben. Amennyiben utánvéttel rendelsz, úgy a GLS futárszolgálat fogja házhoz vinni Neked a hozzáférési adatokat. A szállítási idő maximum 3-4 munkanap.

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét. Utánvétel esetén nincs további teendőd a futár érkezésééig.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj egy emailt az akos@boldogsagprojekt.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

HOGYAN KAPOD MEG A SZÁMLÁT?

Bankkártyás rendelés esetén, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát! Utánvétel esetén a csomagban fogod találni a számlát, amit a GLS futár fog házhoz vinni Neked.

KITŐL VÁSÁROLSZ?

A Boldogság Projekt szolgáltatója a Happy Productions Kft., Adószám: 26156204-2-08

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kapom meg a hozzáférésem a tudástárhoz?
Bankkártyás fizetés esetén a tudástár zárt felületére néhány órán belül küldjük emailben a hozzáférési adatokat. Amennyiben utánvéttel rendelsz, úgy a GLS futárszolgálat fogja házhoz vinni Neked a hozzáférési adatokat. A szállítási idő maximum 3-4 munkanap.
Hogyan fizethetem ki a tudástárat?
Fizetni bankkártyával és utánvéttel is tudsz! Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyanolyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával! Utánvétel esetén a futárnak fogsz tudni fizetni készpénzben!
Hogyan működik a tudástár?
Miután beléptél a tudástár zárt felületére, akkor külön-külön hozzáférést kapsz a csomagodban található különböző online tréningekhez és könyvekhez. A csomagodhoz megfelelő jogosultságoddal pedig azonnal hozzáférsz az összes megvásárolt képzéshez és könyvhöz. Aminek a feldolgozását így meg is kezdheted a saját tempódban! 🙂

A Boldogság Projekt és a boldogsagprojekt.hu oldal kiadója a Happy Productions Kft. – Minden jog fenntartva

Pin It on Pinterest