Oldal kiválasztása

Gratulálok a döntésedhez!

A következő néhány lépést kérlek mindenképpen olvasd el:

1️⃣ A csatlakozásodról szóló visszaigazoló emailt már el is küldtük a megadott email címedre! Ebben az emailben fogsz megtalálni minden fontos infót, ezért arra kérünk, hogy jól mentsd el!

⚠️ FONTOS: Néhány levelezőben (például gmail.com) előfordulhat hogy a visszaigazó email a “spam” vagy a “promóciók” mappába kerülHa így van, helyezd át őket az “elsődleges” fülre és engedélyezd, a akos@boldogsagprojekt.hu email címet.

2️⃣ Amennyiben bankkártyás fizetéssel már ki is egyenlítetted a vásárlás díját, akkor a visszaigazoló emailben meg fogod találni azokat az adatokat, amikkel hozzá tudsz férni a Boldogság Projekt zárt felületéhez. Ezen a zárt felületen fogod tudni elérni az összes workshopot, előadást, interjút, stb.

3️⃣ Ha utánvéttel rendeltél, akkor a GLS futár 2-3 napon belül a megadott szállítási címre vinni fogja azt a csomagot, amiben minden infót meg fogsz találni. Ebben a csomagban lesznek a hozzáférési adataid is.

4️⃣ Ha bármilyen kérdésed lenne a rendeléseddel vagy a zárt felülethez való hozzáféréssel kapcsolatban, akkor bátran írj az akos@boldogsagprojekt.hu email címre. Néhány órán belül válaszolunk minden levélre hétköznap 9 és 17 óra között.

Köszöntünk a Boldogság Projektben,
Ági & Ákos

Pin It on Pinterest